Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ribis leszek benne? Ma vettem...

Ribis leszek benne? Ma vettem egy 7 cm-es sarkú, telitalpú, nagyon visszafogott, lekerekített orrú, sötétkék, bőr cipőt . Nem tudom valami megfogott benne

Figyelt kérdés
hamarosan rakok fel képét is róla!!nem minden napos használatra akarom, hanem csak úgy néha..amúgy nagyon alacsony vagyok 153 cm és ebben a cipőben kicsit visszajön az önbizalmam !!!
2010. aug. 27. 18:36
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Nagyn joo az a cipo nem lessz ribis sot irigyelni fogjak toled a csajok!!!En is felvennem!!!Szuperr!
2010. aug. 29. 17:38
 32/41 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!! természetesen nem pontoztalak le, senkit sem szoktam, csak felpontozni. ez is egy vélemény, ugyanolyan fontos, mint a többieké:D

írattok nyugodtan még véleményeket, mindenkiére kíváncsi vagyok, akár fiukéra is..kor és nemet is lécci..előre is köszi :D

2010. aug. 29. 17:54
 33/41 anonim ***** válasza:
Szép cipő, jól választottál, mert egyáltalán nem ribis. 19/L
2010. aug. 29. 18:13
 34/41 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem,hogy hol vetted ezt a cipőt??Nagyon tetszik:)
2010. aug. 29. 18:39
 35/41 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..persze megkérdezheted...Baján vettem egy cipősboltban..így hirtelen nem jut eszembe a neve, de ha tusz várni szerdáig, mert adddig ki sem mozdulhatok itthonról, mert tanulnom kelll..de akkor szerdán leírom ide a nevét..akkor majd látogasd meg a kérdést :D
2010. aug. 29. 19:36
 36/41 A kérdező kommentje:
vagy leheted, hogy holnap is letudom írni, mert minden este megyek futni és akkor megpróbálok arra menni, mert ez a belvárosban van és megnézem majd a bolt nevét, ma elfelejtettem bocsi :D
2010. aug. 29. 19:43
 37/41 anonim ***** válasza:
Nem "ribis", tényleg jó:)
2010. aug. 29. 21:26
 38/41 anonim ***** válasza:
az előbbi 17/L
2010. aug. 29. 21:27
 39/41 anonim ***** válasza:
Hát Baja nekem nagyon messze van,ugyanis Pest mellett lakom.De azért köszi:)
2010. aug. 29. 22:31
 40/41 A kérdező kommentje:
utolsónak..amugy lehet, hogy van pesten is ilyen bolt, nem hinném, hogy ott nincs, amugy nem baj azért majd holnap kiírom..hátha ott is van és mást is érdekel :D
2010. aug. 29. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!