Ribis leszek benne? Ma vettem egy 7 cm-es sarkú, telitalpú, nagyon visszafogott, lekerekített orrú, sötétkék, bőr cipőt . Nem tudom valami megfogott benne
Figyelt kérdés
hamarosan rakok fel képét is róla!!nem minden napos használatra akarom, hanem csak úgy néha..amúgy nagyon alacsony vagyok 153 cm és ebben a cipőben kicsit visszajön az önbizalmam !!!2010. aug. 27. 18:36
1/41 A kérdező kommentje:
elfelejtettem 14/L
2010. aug. 27. 18:36
2/41 anonim válasza:
Ha nem veszel fel hozzá ribis ruhát és nem viselkedsz úgy akkor szerintem nincs vele baj :)
Amúgy nekem is van egy 7-8 cm-es sarkú szandálom és én is azért vettem mert alacsony vagyok és nem is sűrűn hordom de sosem szólták még meg.
4/41 anonim válasza:
ha nagyon visszafogott, akkor h lennél már benne ribis??:O
5/41 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...nagyon visszafogott..linkelnék is képet..most próbálom feltölteni...azért gondoltam, hogy ribis lennék benne, mert több Gyk kérdést is olvastam, ahol azt mondták, hogy a magassarkút 18 év alatt, suliba csak a ribik viselnek
2010. aug. 27. 18:51
6/41 anonim válasza:
nem leszel ribis, ha visszafogottan öltözködsz mellette
7/41 A kérdező kommentje:
ja amugy egy fekete vagy kékfarmer csőnadrág és egy poló szerintem nem ribis hozzáá..de még mindig nem tudtam felrakni
2010. aug. 27. 19:36
8/41 anonim válasza:
Így leírás alapján egyáltalán nem tűnik annak. Már 14 éves vagy, sztem simán elkezdhetsz hordani magasarkút, ha visszafogottan öltözöl hozzá, és tudod hordani.
9/41 A kérdező kommentje:
megvannak a linkek
2010. aug. 27. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!