Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel még sosem turiztam,...

Mivel még sosem turiztam, lenne pár kérdésem? :

Figyelt kérdés

1. Kilós vagy darabáras éri meg jobban?

2. Győr környékén melyik a legjobb turi? (jó minőség, de nem túl drága)

3. Férfi cuccok is vannak bőven?

4. Melyik nap hozzák az új cuccokat? Ha jól tudom minden héten hoznak.

2021. júl. 18. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

1. Kilós éri meg legjobban sokak szerint, de az én környékemen nincs ilyen. Én olyan helyre járok, ahol naponta egyre olcsóbb, csak ott ugye benne van, hogy a jobb cuccok a legolcsóbb napra elfogynak.

2. Nem tudom, nem arra lakom.

3. Vannak, csak nehezebb olyat találni, ami tetszik is. Legjobb fiú haverom tapasztalata szerint legalábbis, neki nehezebb, mint nekem.

4. Változó, de én leggyakrabban kiírva a keddet és a szerdát szoktam látni, vagy a pénteket.

2021. júl. 18. 15:03
 2/3 anonim válasza:
100%

1 : kilósba járok, szerintem jobban megéri ha pár száz forintért veszek 3 ruhát, mint egyedileg beárazva 5ezerért

.a kedvencemben főleg pólók, pulcsik, dzsekik vannak.

2. ajánlom, hogy nézd meg sorban a boltokat, ezt csak így lehet kitanulni melyik lesz a legjobb neked

3. Igen, a 2 kedvencemben inkább férfi/unisex polok vannak, de par helyen vallfasan vannak es külön teszik a ruhákat

4. Nálunk hétfő és csütörtök a teljes árucsere, de ha nagyon kifosztják a boltot, vagy kevésnek ítélik akkor bálát bontanak és teszik ki a cuccokat.

Annyit még hozzátennék, hogy ugye

Hétfőn árufeltöltés és csere : 2000/kg

Kedd : 1000/kg Szerda 500/kg és Csütörtökön újra 2k és így tovább... ilyen turiba érdemes menni, az olcsó árak ellenére meglepően jó és márkás cuccokat találtam

2021. aug. 3. 01:19
 3/3 anonim ***** válasza:

A többit elég jól megválaszolták.

2: Az emalion feletti Háda elég jó, az olcsóbb, mert kilós.

A plázában az Auchan melletti háda drágább, darabáras, de az kicsit jobb minőségű is.

2021. aug. 4. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!