Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen pizsamát hol lehet kapni?

Ilyen pizsamát hol lehet kapni?

Figyelt kérdés

[link]

Nem konkrétan erre a mintára gondolok, hanem a típusára. Milyen boltokat nézzek meg? Vajon lehet ilyet kapni vidéki nagyobb városokban vagy inkább Bp keressek?

2021. júl. 18. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Bármelyik fehérnemű üzletben kereskedj.
2021. júl. 18. 09:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Itt:

[link]

2021. júl. 18. 09:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ilyet nem lehet bárhol kapni.
2021. júl. 18. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Bocs az offért, de én vagyok nyomi, mert nem értem, hogy miért férfi fazonú a

" bugyija"? Vagy mi az a sliccszerűség rajta?

Egyébként nézzél szét pl a H&M fehérnemű részlegén, vagy Woman Secret-ben.

2021. júl. 18. 10:55
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Fúj, ez undorító. Ez nem pizsama ez valami bikini, egy nagyon kövér nőn. Ez undi. Ne haragudj. Elirtad a kategóriát
2021. júl. 18. 11:02
 6/8 A kérdező kommentje:

??

Utolsó, én megértem, hogy az 5cm péniszed miatti kisebbségi érzésed ezt iratta le veled, de neked meg meg kell értened, hogy nem az alakom miatt vagyok itt, hanem a pizsama miatt.

2021. júl. 18. 13:46
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Akkor tessék lefogyni és nem csipszet zabálni. Ha csajom lenne akkor jó alakja lenne jó cuccal. Neked borzalmas alakod van. Elvileg ne bántsuk a nőket. Akkor ti mit csináltok. Kipletykáltok minden palit mikor talizok csajok? Xd ti sem vagytok jobbak.
2021. júl. 18. 14:39
 8/8 A kérdező kommentje:

?????

Én soha nem pletykáltam ki senkit. Erre nekem nincs időm, helyette tanulok. Senkinek a testére nem tettem megjegyzést, mert illetlen. Egy társadalomban élünk.

Spoiler csak neked: barátkozz meg a jobb kezeddel, mert benne van a pakliban, hogy életed végéig "ő" lesz a csajod 😅😅😅

2021. júl. 18. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!