Rövidujjas pizsamat (fiatalosat) hol lehet kapni normalis áron?
Figyelt kérdés
Voltam a c&a-ban, ott nem volt csak hosszuujju, a kinaiban meg 9000 ezer volt egy... 9000... hát hol èlnek? :D :D2018. aug. 10. 18:05
1/9 anonim válasza:
Pontosan milyen pizsamára gondolsz? Egyberészes vagy különrészesre? Ha különrészes akkor én a sinsayt ajánlom nagyon jópofák vannak.
2/9 A kérdező kommentje:
Olyanra ami egy rövidnadrágból és egy póló(szerűségből áll. :)
Köszönöm a tippet, utánanézek :)
2018. aug. 10. 18:34
3/9 anonim válasza:
Pepco (sok pamut pizsi van), F&F, valamint a Lidl-ben és Aldiban is árulnak hetente az ajánlatok között rövid felső-rövidnacis pizsiket. A felsorolt helyeken mindegyik pamut és kedvező áron.
4/9 Ollókezű Edward válasza:
Mostanság a Lidl-ben vannak ilyenek. Én olyat vettem kb. 2 hete 3000 forintért, aminek hosszú az alja (rajtam kb. 3/4-es), rövidujjú a felsője, és superwoman mintája van :)
De olyan is szokott lenni, aminek short az alsója.
5/9 anonim válasza:
Én most a Lidl-ben vettem egyet. Rövidnadrág és trikó, pamut, púder színű és egy kis csipke díszítés is van rajta. 2-3ezer között volt.
De a H&M webshopján is szépeket szoktam látni.
6/9 anonim válasza:
Én a Pepcoban vettem egy tök jó kis pamut sprt-trikó pizsit, 1800 forint volt, de vettem már H&M pizsit 2000 körül (leárazáson, online). Takkoban és láttam már csini pizsit.
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az ötleteket, nagyon sokat segítettetek vele! :) egy Pepco és egy Lidl pont van itt a közelben, ma le is csekkolom őket :)
2018. aug. 11. 07:34
9/9 anonim válasza:
Lidlben szoktak lenni. De én egy sima rövidnacit használok, pamutpólóval :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!