Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki nem tud még ruha nélkül...

Ki nem tud még ruha nélkül aludni rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudok. Mindig pizsamában szoktam aludni, sőt a hosszú ujjú-szárú pizsamákat is jobban szeretem.
2021. júl. 17. 18:56
 2/7 A kérdező kommentje:

Én is azt szeretem

Meg a hosszú köntöst

2021. júl. 17. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem bírom el viselni ruha nélkül az alvást alul felül kell lennie valaminek a leg jobb választás erre nekem a body, nem csúszkál, nem lóg rajtam, de nem is feszül...
2021. júl. 17. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Legalább térdig érő nadrág és póló. Mindegy milyen meleg van. Legtöbbször még egy takaró is, nyáron persze vékonyabb. Nem vagyok fázós, de ezek nélkül nekem nem komfortos.
2021. júl. 17. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudok aludni meztelenül
2021. júl. 18. 05:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudok. Legalább egy pántos felső vagy atléta,alul egy franciabugyi,ha nagyon meleg van,és egy paplanhuzat vagy lepedő. Utálom azt is, ha kilóg a lábam a takaró alól.

Télen hosszú pizsama.

2021. júl. 18. 10:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Én sem tudok, rövid ujjú és rövidnadrágos pizsamában szoktam.

Ugyanakkor hosszú ujjúban csak nagyon ritkán alszok, sokszor még télen sem. Zokniban végképp nem szoktam aludni.

2021. aug. 9. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!