Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen árak vannak jelenleg a...

Milyen árak vannak jelenleg a kínai ruhaboltokban(akciók nélkül)?

Figyelt kérdés

Elég rég nem voltam és csak egy árszemle miatt nem mennék be,ezért gondoltam megkérdem..

Mennyi teljes áron jelenleg egy pulcsi,farmer,sima póló,vagy éppen egy ing?

2020. aug. 26. 00:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ahogy én tapasztalom, már sokszor drágábbak, mint néhány fast fashion üzlet.

2020. aug. 26. 06:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Pulóver 3000-7000 Ft

Farmer (elképesztően kis méretekben) 3000-9000 Ft

Pólók 900-5000 Ft

Ing 2000-6000 Ft

Nyìlván ezek típustól függnek, éa ki lehet fogni olcsóbb darabokat. A férfi ruhák egyébként általában drágábbak.

Régebben megérte anyagilag a kìnai, ma már nincs különbség árban és sokszor sajnos minőségben a fast fashion láncokkal, de ott még mindig trendibb szabások vannak, mint a pure lakótelepi kìnai shopokba!

2020. aug. 26. 07:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem igazán éri meg :/ Simán kerül bármi ott ugyanannyiba, mint más üzletbe. Pl. múltkor a műbőr kabátot 9500-ért láttam ott, míg Sinsay-be ugyanolyan fazon van 5-ért.

Leggings 2000. A Lidlbe lehet venni 1000-1500-ért is Esmara leggingset.

Farmer simán 5 000. Egyszer kifogtam akcióson 1500-ért egyet, de pár használat után tönkrement.

A melltartó-tanga-bugyi részleg viszont elég jó. Szexi melltartót lehet találni már 2000 alatt is, míg Fast Fashion üzletbe 5 alatt nem igazán találsz.

2020. aug. 26. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!