8,ha nem tartozik az igényességhez, akkor a nők miért szőrteleníteni folyton? Én eddig 1 lányt láttam életemben szőrös lábbal, na meg Ruhanna egyszer megmutatta szőrösen magát, akkor ti nők miért foglalkoztok az elvárással? Mindig azt írjátok itt,hogy egy nő bármit felvehet bármit csinálhar, akkor is nő lesz.
2021. júl. 12. 13:45
12/24 anonim válasza:
"ha nem tartozik az igényességhez"
szöveget tudsz értelmezni? de, hozzátartozik, ezt nem vitattam. nem tudom miért döntött így a társadalom, erről szólt a #8as válaszom. semmilyen praktikus oka nincs, legalábbis a mi éghajlatunkon nincs. melegebb, afrikai országokban pl teljesen érthető. az ókoi egyiptomiak se jókedvükben borotválták a fejüket, hanem mert így volt praktikus. de egy kontinentális éghajlaton még jól is jön(ne) a szőr a hideg hónapokban.
2021. júl. 12. 13:53
13/24 anonim válasza:
12,mai modern civilizációban számos ruhaféle van a hideg kivédésére. Az ős meg előember valóban rá volt utalva a szőrzetre.
Azért lett divat, mert Amerikában a feminista mozgalom a nőket felemelte, szabadabb öltözködést hozták divatba, úgy mint a rövid szoknya, pl a nylonharisnya feltalálása, ezek miatt jött elő a szőrtelenítés. Meg a 70-es 80-as években a dressz, leggings divat, ahol alapvető volt, hogy szőrtelenítsenek.
2021. júl. 12. 15:03
14/24 anonim válasza:
10!
És erre úgy próbáltál kilyukadni, hogy azt írod, undorító a szőrtelen férfi test.
De persze ne ítélkeztünk..
Ebből sehogy sem jössz ki jól.
Had ne írjak erre semmit!
2021. júl. 12. 21:15
15/24 anonim válasza:
#14 szerencsétlenül fogalmaztam: a szőrtelenített férfitest nem jön be nekem. aki magától szőrtelen, az úgy természetes. de nekem a vastag sötét borosta maximum az arcon oké, testen nekem az nem tetszik.
2021. júl. 12. 21:17
16/24 anonim válasza:
Na épp ez az, azt el is felejtettem, hogy sok pasi alapbol alig szőrös lábú, alig van neki, akkor az előző kommentelő logikája alapján az olyan mind ratyi. Hm.
Azt meg senki nem tudja eldönteni, hogy vki alapból nem szőrös lábú, vagy mert leszedi.
2021. júl. 12. 21:54
17/24 anonim válasza:
Borzalom, hogy 2021-ben már megint ott tartunk, hogy lehet-e egy férfinek ...akármit is... Azt hittem, ezen a szőrtelenítés dolgon egyszer úgy 15 éve már túllendültünk, de nem, most megint jönnek elő ezek a szűknadrág6uzizós, csupaszcsigázós okoskodások. Lassan majd az jön, hogy kimehet-e egy hímnemű bajusz nélkül az utcára, vagy két centinél nagyobb hajjal...
2021. júl. 13. 01:30
18/24 anonim válasza:
Ha itt kiírod,jönnek az érvek,ellenérvel,szőr mellett és ellene. Az igazság viszont az,hogy a valóságban senkit nem érdekel,hogy kinek milyen a láb,stb szőre. Csináld úgy,ahogy neked jó,esetleg a pároddal beszéld meg!
2021. júl. 13. 06:11
19/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a borotvált férfi láb. Tuti nem nézném heteronak.
2021. júl. 13. 06:58
20/24 anonim válasza:
19,egészségedre akkor. Pedig csak a környezetemben sok pasit, idős papát ismerek akiknek családjuk van, mégsincs lábszőrzetük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!