Nők, hordanátok ezt az összeállítást?
2021. júl. 11. 17:51
11/20 anonim válasza:
Egyébként ha most fiatalabb lennék, így is hordanám, olyan Betty Cooper-es (Riverdale), de én Pretty Little Liars korban nőttem fel. 😃
12/20 anonim válasza:
Soha nem vennék fel body-t, de ezt leszámítva tetszik, simán hordanék ilyen szettet. 30/N
13/20 anonim válasza:
Én felvenném, annyit cserélnék benne, hogy én inkább fehér snaekerrel hordanám. A bodyt nem szeretem, mert macerás a wc-zés benne. De alapvetően tetszenek a midi szoknyák fehér cipővel.
14/20 anonim válasza:
Nem az én stílusom. Olyan semmilyen szegény szett. Én jobban szeretik kicsit jelmezszerűen öltözni.
Mármint ha csak ez van mert pl elveszett a bőröndöm utazáskor, akkor felveszem, de amúgy előbb venném fel a saját ruháimat.
16/20 anonim válasza:
9-es 3-5 évesen ilyet hordanál? xd
17/20 anonim válasza:
Én felvenném simán. Annyit változtatnék rajta, hogy a bodyt inkább valami elegánsabb felsőre cserélném, lehet akár csipke is. Egyszerűen nem szeretem a bodykat.
18/20 anonim válasza:
#16 ertelmezd kerlek amit irtam, aztan valaszolj ra
19/20 anonim válasza:
18-as, te meg tanulj meg helyesen írni.
20/20 anonim válasza:
#19 meselj, mit nem irtam helyesen? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!