Nők, hordanátok ezt az összeállítást?
Elég jól néz ki szerintem. Az egyetlen gondom, hogy nem látom, hogy a szoknya kb milyen hosszú.
De valszeg hordanám. 17L
Magával az összeállítással semmi bajom, csak az én alakomon nem állna jól, amúgy viszont tetszik.
16l
Nem, ez a világosbarna cipő/táska nem az én színem. Viszont, ha lenne mondjuk feketében, vagy ezüstben, akkor szívesen hordanám, amúgy tetszik a szett.
15/L
Tetszik, irodistás, kicsit elegánsabb. A szandit mondjuk valószínűleg valami zártabb cipőre cserélném, nem szeretem a nyitottakat, a napi gyaloglásomhoz hepe-hupás úton nem is kényelmesek.
21/L
Privátokat felejtsétek el, nem válaszolok.
Nem, nem opció alapvetően a magassarkú, illetve az ilyen max 5-6 cm-es vastag sarkú vagy telitalpú az szóba jöhet, de inkább csizmáknál, bakancsoknál télen, azok jobban fogják a lábat. Egy normál fazonúban marhára nem biztonságos a kátyúkat, púpos fagyökereket kerülgetni. Kerékpárral is szoktam járni, ahhoz is a lapos, zárt cipő a praktikus.
Nem szeretnek senkit megbantani, de en most nem vennem fel, talan 8-10 evvel ezelott ugyan ebben/par evvel idosebb korban, de nem az en stilusom
15l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!