Férfiak-Nők, ti öltöztök jobb turkálóból?
Turkáló alatt most nem feltétlen azt a helyet értem, ahol mások agyonhasznált ruhái vannak, hanem azokat, ahol pl.: boltokból, vagy ruhagyárakból kiszelektált ruhák vannak, vagy bár használt, de újszerű ruhák. Tehát a minőségibb turkálós ruhák. Az a hely, ahol szinte ott van még a cimke vagy ott is van.
Kort és nemet is írjatok.
Nameg azt, hogy, ha igen, miért, ha nem, akkor miért nem.
Igen, én szeretem.
Vállfásba és kilósba is járok.
Kikapcsol, olcsóbb (bár megtehetném, hogy márka boltba vásároljak), környezetkímélő.
Nagyon régen voltam fast fashionba.
Kisfiamnak is csak onnan vásárolok, mert van amit két hét alatt kinő.
Turtam már táskát, ami boltban 25 ezer ft, superdry, adidas pólót, pulóvert stb. Én szeretek járni.
10es vagyok
annyit még hozzátennék, hogy bár nagyon jó és szinte vagy teljesen hibátlan cuccokat lehet találni olcsón, teljesen felöltözni én nem tudnék onnan. Ha megyek max 2 ruhát találok 10ből 1x egyáltalán semmit, egy turizáskor max 3 cuccot hozok el(ellentétben mindenki mással akiknek televan a kosaruk) , de azok olyanok, hogy hatalmas kedvenc ruhadarabok!
Szóval ajánlom mindenkinek, hogy nyugodtan menjen el, ha van türelem nem megy ki üres kézzel:) ha másért nem, de egy csomó ruhát már eladtam nem kevés pénzért amit ott találtam...
Én nem is vagyok hajlandó ruhát (kivéve fehér nemű, zokni, cipő) fast fashion boltba vásárolni. Mivel a divatipar annyi, de annyi szemetet termel, hogy az hihetetlen. Magamnak nem engedem meg ezt a Földel szemben. Ráadásul a nekem tetsző (hippis, skater girl/boy, néha elegáns) ruhákat itt sokkal egyedibb darabokban találom meg.
Én nem csak a "női", hanem a "férfi" részt is meg szoktam nézni, onnan is sok ruhám van.
16/L
Igényes turikból sok ruhát sikerült már találnom ami megfelelő a stílusomhoz. Legtöbb címkés volt ráadásul.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!