A tescos F&F ruhák jó milyen minőségűek? Az Auchanos Inextensosnál jobb?
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 12:40
1/5 anonim válasza:
Hát béna l minőség olcsón. Van egy férfi fekete F&F farmerom, kezd szakadni, kopni 2 év után.
3/5 anonim válasza:
Nekem vannak tescos ruháim, és amúgy szerintem nem rossz minőségűek. Sőt, még azt is ki merem jelenteni, hogy sok máshonnan vett ruhám minőségénél jobb a tescos. De ez szerintem attól függ, szerintem minden boltban meg lehet találni jobb és rosszabb minőségű darabokat is.
4/5 anonim válasza:
Szerintem a tescos ruhák kifejezetten jó minőségűek sok fast fashion bolthoz képest. Nekem szinte az összes nadrágom onnan van, de vettem már pizsamát, pólót, kardigánt és fehérneműt is, harisnyát is általában ott szoktam venni. Én meg vagyok vele elégedve.
5/5 anonim válasza:
Nekem is vannak onnan ruháim, jobb az anyaga mint az Auchanosnak, a cipők is kényelmesebbek a tescoból mint az auchanból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!