Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol találok nagyméretű magassa...

Hol találok nagyméretű magassarkút?

Figyelt kérdés
43-as lábam van, így a boltokban elég nehezen találok a méretemben. A neten fellelhetőek, de ezeknek nem csak a mérete extra, hanem az ára is. Hol keressek mégis?

2021. júl. 9. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
A női cipők 43 as méretben eleve problémásak.Célirányosan nem is lehet,ha belebotlunk,le kell csapni rá.Én sokat vettem Angol turkálókban,ami nagyon jó állapotban van.Úgy látszik ott több a nagy lábú nő.
2021. júl. 10. 06:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Deichmannban láttam 45-ös női cipőt is. Tök csinosak, átlagos áron.
2021. júl. 10. 09:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a Deichmann webshopján vettem sokszor 44-es cipőt, vagy ebayről, és nem igaz, hogy drága lett volna. Jó, persze, a minősége sem a legjobb, de ez van. Ha megfelelő minőségű cipőt szeretnél, annak ára lesz. Pl. About You-n láttam 44-est, de volt vagy 60 ezer...
2021. júl. 12. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Deichmannban szokott lenni elérhető áron, bár inkább neten, mint a boltban. Viszont úgy tudom, ingyenesen visszaküldheted, ha nem jó a méret.
2021. júl. 18. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!