A gyártók direkt szopatják a nőket a nyári nadrágokkal, hogy áttetszőnek készítik?
Igen!
Jól látod kérdező! Én direkt mem veszek minősíthetetlen nadrágokat, vagy egyberuga a megoldás vagy minőségi nadrágok amiben van anyag.
Amúgy valóban ez egy szándékos szopatás, de vissza lehet szopatni a gyártókat is azzal ha nem vesszük meg a szarjaikat.
A gyártók azt gyártják, amire igény van. Ha te nem akarsz ilyet hordani, akkor annak a gyártónak nem te vagy a célközönsége.
De azt szerintem te se gondoltad komolyan, hogy minden női ruha áttetsző lenne. Valahogy nincs tele a fél világ áttetsző ruhákban rohangáló nőkkel, ők akkor hol vásároltak?
6!
Arra lenne igény, hogy áttetsző legyen egy fehér nadrág a fenéknél?
Te sem gondoltad komolyan ugye?!
Itt is sokan rinyálnak, hogy milyen bugyit vegyenek fel hogy ne látszódjon át, illetve ne üssön át a bugyi széle.
Akkor ezek az emberek hol vásárolják és minek az ilyen selejtes nadrágokat.
Elég naiv lehetsz, ha szerinted nincs olyan nő, aki ilyet AKAR venni.
Az meg látom továbbra is X-Akta, hogy a többi nő akkor mégis hol vásárol.
Ilyet akar venni? Lépten nyomon mindenki azon aggódik,hogy áttetsző,át üt a bugyi széle.
Szerintem te lehetsz egyedül akinek ez nem fura.
De hát nem vagyunk egyformák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!