Melyik kiegészítőt szeretitek hordani inkább? Karóra vagy Napszemüveg?
Karóra.
Nem szeretem, amikor "üres" a karom, egy jó óra pedig remekül fel tudja dobni az összképet. De a napszemüveget sem vetem meg.
Karórám nincs mert sajnos nem tudtam összegyűjteni egy szép karórára. Egy Tudod 1926 vagy Cartier Ballon Bleu szeretnék de nincs egyenlőre pénzem.
Napszemüveget ezzel szemben olcsóbban is tudok vásárolni, jelenleg egy barna keretes Gucci van amit idén vásároltam akciósan (170€).
Napszemüveg
Hordanék órát is szívem szerint, de mikor hordtam is telefonon néztem az időt, sosem az órán így nem láttam értelmét tovább hordani.
Én óra párti vagyok, a napszemüveg annyira nem a stílusom. Mondjuk úgy, hogy nagyon nem áll jól semmi a fejemen, illetve amúgy is szemüvegem van, szval nehézkes. 😅
Az órát pedig pont a funkciója miatt tettem mindennapi kiegészítőmmé. :)
Nekem is pont ugyanez volt a gondom. Egyszerűen berögzült nálam az a mozdulat, hogy amikor időt akarok nézni rögtön a zsebemhez nyúlok.
Inkább óra, van egy kisebb gyűjteményem. Anélkül meztelennek érzem magam.
Napszemüvegből van egy wayfarer classic aztán annyi. Azon nincs mit ragozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!