Kirázz a hideg az utcai papucs fogalmától is?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hölgy társaimnak, hogyan lehet kényelmes praktikus pl metrón buszon stb egy papucs. Folyton olyan érzésem van amikor ránézek, hogy mikor hagyja el.2021. júl. 1. 15:43
1/21 anonim válasza:
Hogy lehet nem érteni azt, hogy a nyári 30+ fokokban hogyan lehet praktikus egy papucs?
2/21 A kérdező kommentje:
Pl szandál
2021. júl. 1. 15:46
3/21 anonim válasza:
Én se a papucsot, se a szandált nem értem. :D Csúszkál benne a láb, nem kényelmes a gyalogláshoz, és még a por is belemegy...
4/21 A kérdező kommentje:
Dettó
2021. júl. 1. 15:59
6/21 A kérdező kommentje:
5-ös, kiszoktál belő néha lépni direkt, ücsörgés, álldogálás, várokozás közben?
2021. júl. 1. 16:29
7/21 anonim válasza:
persze. én nyáron még a zoknit is utálom
8/21 anonim válasza:
Én is szoktam papucsban lenni férfiként is ha kényelmes. De engem a sok über okos megmondó embertől ráz ki a hideg miért nem hordhat valaki papucsot vagy szandált vagy bakancsot vagy lehet akár mezítláb ? A te lábad csúszkál vagy van melege ? Tőled kéri rá a pénzt ? Na látod akkor még olyan mindegy neked nem ?
9/21 A kérdező kommentje:
8-as te milyen papucsot hordasz? Lábujjasat vagy nem?
2021. júl. 1. 16:36
10/21 anonim válasza:
Lábujjasat vagy a crocksos gumipapucsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!