Vintage üzletekben hamis ruhák?
Vettem tegnap egy lacoste pólót az egyik vintage humana-ban.
Itthon utánanéztem és az alapján nem eredeti..pl a gombján ott van a lacoste felirat,már pedig az eredetin elvileg nincs ilyen.
Én biztos voltam benne,hogy ott csak eredeti cuccokat árulnak.
Ti mit tudtok erről?
Valóban azt adják el, amit bevisznek. Nem ellenőrzik, meg nem is tudják ellenőrizni, hogy az eredeti-e vagy nem. Ez a rizikó mindig benne van az ilyen turkálóknál, meg használtruha kereskedéseknél.
Ez a gombos dolog meg... Én is olvastam amúgy ezt. Most lehet így van. Kérdés, hogy ugyan ez érvéynes-e a 20 évvel ezelőtti pólókra is?
Ha eredeti ruhát akarsz, menj márkaboltba / hivatalos forgalmazóhoz. Ha nem tudod megfizetni a Lacoste 15-30 ezres árkategóriájú pólóit, akkor nem a te pénztárcádnak való, ilyen egyszerű.
Köszi a válaszokat!
Van nem is egy ilyen felsőm márkaboltból,csak nagyon megtetszett ez a vibtage hatás,hogy régebbi darabokat is be lehet szerezni,szeretem ezt a márkát.
Közben mondta is ismerősöm,hogy ő az előző hónapban vett eredeti lacoste felsőt ott..szóval majd ezentúl ha még megyek ide,akkor"megvizsgálom " ott,hogy melyik eredeti vagy sem.
Én voltam a naív,azt hittem csak eredeti vintage cuccokat árulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!