Fiúk , lányok ! Vannak alvóscuccaitok ? Ha igen milyenek és hány darab ? :)
Figyelt kérdés
Nekem van 1 fehér selyempizsim , 1 hosszú fekete szaténhálóingem , és 4 darab hosszú szaténköntösöm (fekete , fehér , arany , piros)
Tervezek majd venni hosszú plüss köntöst is a hideg napokra
Meg mégtöbb pizsit , köntöst , hálóinget
2021. jún. 29. 02:44
1/12 anonim válasza:
Én általában régebbi oversized pólókat szoktam erre a célra használni meg van 2-3 pamut rövidgatyám. A melegebb napokban meg simán a póló + bugyiban alszok. Kifejezett pizsamám talán 1 van de azt nagyon ritkán hordom
2/12 anonim válasza:
ilyenre nem költök meztelenül alszom
3/12 anonim válasza:
Vannak ilyen itthoni "játszóspólóim", amiket alvásra használok, viszont ilyenkor nyáron esélytelen, hogy én az alsógatyán kívül felhúzzak magamra bármi pluszt esténként. Csak akkor szoktam, ha már hűltebb az idő.
F
4/12 anonim válasza:
Egyetlen egy pizsamám van azt is ajándékba kaptam. Amúgy mindig régi bő pólókban alszok.
5/12 anonim válasza:
Én bugyiban alszok, de általában az is lekerül.
6/12 anonim válasza:
Oversize felső ami térdig ér,és alul bugyi.Csajszisan nézek így ki de pizsamanak megteszi.
19/F
7/12 anonim válasza:
Van pizsamám télre,mert fával/szénnel fűtünk,és lefekvés után nem teszünk rá.Van egy pólóm,ami a melegebb időkre van.
Ilyenkor meg csupaszon alszom.
8/12 anonim válasza:
Pizsama télre,amúgy régebbi póló bugyi.
9/12 anonim válasza:
meztelenül alszok, de ha kimegyek a szobából egy köntöst vagy kis gatyát felveszek
10/12 anonim válasza:
A természetes bőrszerkómban alszom, nincs alvós cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!