Valaki ismer olyan könyvet, amelyből nagyon jól meg lehet tanulni szabásmintát szerkeszteni, illetve a fontosabb képletek is benne vannak?
Figyelt kérdés
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!2021. jún. 27. 19:59
1/5 anonim válasza:
Könyvet konkrétan nem, de pl a Burdában vannak szabásminták, és azt is megmutatja hogyan kell szabásmintát készíteni úgy, hogy csak méreteid vannak (nincs konkrét ruhadarab amit körberajzolhatnál).
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!
A Burdát ismerem, de meg szeretnék tanulni szabásmintát szerkeszteni. Tanfolyamokat is nézek, de azért nem árt, hogyha van egy jó könyvem egy kis alapnak
2021. júl. 8. 22:03
3/5 anonim válasza:
Bocsi, nekem csak ez jutott most eszembe, de ha találsz végül könyvet leírod nekem is a címét? :)
4/5 anonim válasza:
a burdával vigyázni kell, néha fura. (nem én mondtam, hanem a varrónő nagynénim)
könyvet amúgy én se tudok (ami rosszabb, hogy ő se, pedig harminc éve van a szakmában), úgy tűnik muszáj egy tanfolyam :/
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm nektek!!!!!
Ha találok valamit, akkor ide kiírom, hátha tudok ezzel valakinek segíteni
2021. júl. 9. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!