Az elegáns ingeken miért csak egy zseb van (már amelyiken van egyáltalán)?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 12:18
1/11 anonim válasza:
Mert így találták ki a divattervezők.
2/11 anonim válasza:
Mert szerintem amin 2 van az már a pólóra rávevős ing.
3/11 A kérdező kommentje:
#1 Ezt eddig nem gondoltam volna, de érdekes... azt hittem, a varrónőkön múlik...
#2 A vastagabb ingeken gyakran van 2 zseb, de nem lettem okosabb...
Az egésznek az lenne a célja, hogy az esetleg átlátszó mellbimbót eltakarja. Nem kell tanács, hogy vegyek fel valamit alá ebben a dög melegben, egyébként is csak elméleti kérdés, most nem aktuális.
2021. jún. 25. 13:46
4/11 anonim válasza:
3: gondolod, hogy a varrónők egyéni ízlés alapján varnnak ezt-azt...? :-D
5/11 A kérdező kommentje:
#4 Viccnek szántam, nem gondoltam, hogy ezt külön jelezni kell.
2021. jún. 25. 16:14
6/11 anonim válasza:
Azért van a zseb, hogy mellbimbót takarjon? Ma is tanultam valamit.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem azért, de egyeseknél erre is jó.
2021. jún. 25. 21:03
8/11 anonim válasza:
És ha a dögmeleg miatt nem akarsz alávenni egy trikót, akkor miért inget veszel fel ?
9/11 A kérdező kommentje:
"egyébként is csak elméleti kérdés, most nem aktuális.". Felejtsd el ezt a példát, maradjunk a kérdésnél, köszi.
2021. jún. 25. 21:10
10/11 anonim válasza:
Elegáns ingen semmilyen zseb nincs :D
Esetleg az ilyen nagyon laza, gyakran mintás ingekre szoktak zsebeket pakolni. De semmi értelme. Ember nem tett még bele semmit szerintem.
Itt a cégnél egykét vadállat abba hordja a doboz cigijét. Marha jól néz ki mondhatom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!