Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Urak, igényes hétköznapi...

Urak, igényes hétköznapi inget hol vesztek?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, sokévente megyek csak be valakivel férfiruha üzletbe. Most viszont a nagyon kényelmesen öltözködő pasimat szeretném elvinni valami olyan üzletbe, ahol felpróbálhatna szép ingeket, amelyek mindkettőnknek tetszenek, és látná, hogy valóban jól néz ki bennük :) Hátha kedvet kapna hozzájuk. Milyen márkákat, üzleteket ajánlotok?

2021. jún. 23. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Ugyan én nő vagyok, remélem nem gond, ha válaszolok. Mi a Zara-ban szoktunk venni ingeket a páromnak, egész jó áron vannak, az anyaguk is megfelelő, van slim fit fazonjuk is :)
2021. jún. 23. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Menjetek el az Aréna plázában a Peek&Cloppenburg áruházba - nagyon nagy kínálat van elegáns ingekből! Sokféle márka, fazon....

De az Allee-ben, a VanGraaf-ban is vannak jó ingek (kisebb választékban, mint a P&C-ben)

2021. jún. 23. 15:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek köszi! :)
2021. jún. 23. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
2-es vagyok, még valami eszembe jutott: ha autóval ki tudtok ugrani a biatorbágyi outlet-városba, van ott egy Olymp márkabolt. Azok nagyon jó minőségű ingek, és egész jó a választék.
2021. jún. 23. 15:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek #2-vel én is a Peak&Cloppenburg ot ajánlom
2021. jún. 23. 16:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi, meg fojuk nézni! :)
2021. jún. 23. 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:
2.-nál a pont. Ott sok márka van egy helyen. De nem olcsó!
2021. jún. 23. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!