Szeged/Hódmezővásárhely közelében van valami szupi turkáló ahol igényes márkás ruhákat is sűrűn tudnék találni?
Figyelt kérdés
2 turkálóban jártam eddig. Az összesben csak ilyen büdös basic dolgok voltak. Nektek melyik a kedvencetek?2020. febr. 10. 16:32
1/2 anonim válasza:
Úgy általánosságban azt veszem észre, hogy romlik a ruhák minősége.
A fast fashion boltok térnyerésével egyre nagyobb a használt ruha mennyisége (pár euróért megveszik, és pár felvétel után ki is dobják) - de a minőség erősen megy lefelé.
Pár évvel ezelőtt tényleg lehetett nagyon minőségi cuccokat találni, ma már tele vannak Primark-os (kb. ruhás Aldi/Lidl), HM-es és hasonló olcsó cuccal.
2/2 anonim válasza:
Én Győrben mindig a kilós Hádába jártam,találtam mindig jó és márkás dolgokat... Szegeden eddig kétszer voltam,üres kézzel jöttem ki sajnos. Nem tudom,hogy véletlen e,vagy ide rosszabb minőséget küldenek,még azért próbálkozok hátha :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!