Rendelt már valaki a Lordkicks Hungarytol?
Figyelt kérdés
Instagram bolt, kamu cipőket árulnak. Mennyire megbízhatóak?2021. jún. 22. 08:45
1/12 anonim válasza:
Átverés! Hónapok óta nem válaszolnak… Addig amíg nem utaltam válaszoltak, utána kamu postai nyomkövetést küldtek és semmi üzenetre nem válaszolnak!
2/12 anonim válasza:
Engem is átvertek, lehuztak. Bízom benne, hogy előbb utóbb utoléri őket a fogyasztóvédelem..
3/12 anonim válasza:
Hát nem tudok egyetérteni a velem előzőleg kommentelőkkel, 4x rendeltem már és semelyik csomaggal nem volt probléma
4/12 anonim válasza:
Nagyon remélem hogy nem kamu oldal mert most rendeltem egy nagyobb ertekben és ha azt bebukom akkor nagyon meg fogom szívni ://
5/12 A kérdező kommentje:
En azóta beszéltem több emberrel is, aki rendelt onnan, és mindenkit lenyúlt.
Utolsó, remelem, hogy téged azért nem. Nekem több, mint 40e Ft bánta.
2021. aug. 5. 20:24
6/12 anonim válasza:
Hát én is remélem ma még beszéltem vele holnap fogom megkapni a nyomon követési kódot, remélem nem vág át mert akkor 74k ugrik ://
7/12 A kérdező kommentje:
Nekem egy kamu kódot adott meg. Pár napig nem is találtam, majd amikor írtam neki, megígérte, hogy utánanéz, aztán sosem irt többet.
2021. aug. 6. 00:14
8/12 anonim válasza:
Kedves Mindenki!
Ez egy kamu oldal, senki ne fizessen, nem fog kapni semmit. Kamu GLS kódot küldenek, sajat maguknak adják fel a csomagot, több károsultat ismerek, rendőrségi feljelentés a megoldás, mivel már nagyösszegeket nyúlnak le, és fizetés után elérhetetlenek.
9/12 A kérdező kommentje:
Pontosan! Illetve az sem árt, ha a feljelentés megtételekor felhívjuk rá a figyelmet, hogy már több eljárás is folyamatban van ellenük.
2021. aug. 19. 20:46
10/12 anonim válasza:
karosultak.lordkicks@gmail.com-ra jelentkezzen aki károsult nagyon fontos lenne. Pacsi :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!