Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vesztek bikinit?

Hol vesztek bikinit?

Figyelt kérdés
Kicsi mellem van, ezért nem áll jól a legtöbb bikini.
2021. jún. 20. 13:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigieket mind a New Yorkerben vettem. Ott külön tudsz alsót és felsőt venni.
2021. jún. 20. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
F&f,Decathlon,Nem Yorker.
2021. jún. 20. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A tavalyi New Yorkerből van, az ideit Sheinről rendeltem. Mindkettő jó mellben is de ha úgy van akkor lehet jobb ha a felsőből 1 mérettel kisebbet veszel, de nekem a felsőim és az alsóim is S-esek. A mellem 75A
2021. jún. 20. 14:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Pont kis mellekre gyártják a legtöbb bikinit.

H&M-ben szoktam jó bikiniket találni jó áron.

2021. jún. 20. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Mostanában a modellek adotságai miatt a legtöbb bikinit olyan helyeken mint Zara vagy H&M pont olyanra gyártják hogy a kismellü lányokon/nökön is jól álljon söt sok kimondottan a vékony ,,lapos” testalkatra van tervezve és azt egy B-s mellmérettel már nem tudod ùgy felvenni hogy jól álljon. Az olyan helyeken mint Calzedonia vagy Tezenis már valóban nehezebben lehet találni mert ott inkább ezek a háromszög alakù push-up bikinik vannak.

Szóval szerintem inkább a fast fashion üzletekben nézz szét amjnt mondtam Zara, H&M, Bershka,… :)

2021. jún. 20. 16:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2021. jún. 20. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Én mindenhol monokinit hordok.
2021. jún. 20. 20:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Aliexpressről rendelem
2021. jún. 22. 10:58
 9/9 anonim válasza:
Én egyetértek a 4essel és a 8assal!
2021. jún. 25. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!