Pasik, nektek a háromszög fazonú vagy a pánt nélküli (bandeau) fazonú bikinifelső tetszik jobban egy nőn? Biknialsóból a hagyományos vagy brazil fazonú jobb?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 14:35
41/49 anonim válasza:
Szerintem a a féltanga még oke, a string az tényleg gáz lenne. 31f
42/49 anonim válasza:
A kérdező kissé el van szállva magától. Érdekes módon, amikor rákérdeztek, hirtelen több nyelven beszélt és több diplomája is van, ehhez képest azt látni, hogy az általa megadott, már-már a tökéletes nőt szimbolizáló leírás mellett 29 évesen nem sikerült még magának olyan partnert találni, aki az igényeinek megfelel, így a strandon (?) keresgél és azt gondolja, hogy a bikini a siker kulcsa. Egy értelmes pasi nem a strandon ismerkedik - bár ahogy a kérdező beszél a saját testéről, az nőként gusztustalan - hanem a megfelelő helyen.
Kérdező, a titok nyitja a kevesebb test-központúság, sajnos ez jön le a leírásodból, a személyi edzős duma pedig enyhén sznob.
43/49 anonim válasza:
Nekem vagy az édesen cukis vagy a sportos bikini jön be. Ami közte van az nem figyelemfelkeltő, tehát tök mindegy milyen fazon és milyen pánt tartja a ciciket.
44/49 A kérdező kommentje:
Mindenütt tökéletes formában szeretek mutatkozni, sosem tudhatom hol találkozom a jövendőbelimmel. Tehát nem kizárólag a strandon ismerkedem, pusztán nem zárkózom el ettől a helytől sem, ugyanannyi esélyt adok arra, hogy az utcán, a boltban, a metróaluljáróban stb. találkozzak valakivel, aki gyökeresen megváltoztat mindent. Nem tudod hány partnerem volt,hány éves kapcsolatok vannak a hátam mögött, de ítélkezel és borzasztó lenéző vagy. A testem karbantartása nem kevésbé fontos, mint az elmémé. Személyi edzőre a gyakrorlatok helyes kivitelezése, sérülések elkerülése, kellő változatosság miatt van szükségem.
2021. jún. 24. 08:01
45/49 anonim válasza:
Azért remélem, nem úgy beszélsz, ahogy írsz.
46/49 anonim válasza:
Az utolsó rátapintott a lényegre. Mintha egy lexikont olvasnék...
47/49 anonim válasza:
Bár én tini vagyok, de szerintem egy lány/nő azt vegye fel ami jó áll neki! Az pedig nekem is tetszeni fog!:)
48/49 anonim válasza:
Nekem tetszik ez az írásmód, szóval nincs gond azzal, ha valaki így is beszél. Nyilván pártalálás szempontjából ennek is van szerepe... mindenkinek olyat kell találnia, akivel összeillik.
49/49 anonim válasza:
Nekem a pánt nélküli tetszik, hagyományos alsóval.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!