Pasik, nektek a háromszög fazonú vagy a pánt nélküli (bandeau) fazonú bikinifelső tetszik jobban egy nőn? Biknialsóból a hagyományos vagy brazil fazonú jobb?
29 vagyok és mindegyik nagyon ciki, a tangát meg átnevezték brazil alsóra?:D
Ez a minta borzalmas, a pánt nélküli a legnagyobb ciciről is lecsúszik, kicsiről meg pláne(tudom, mert nekem szilikon előtt és után is lecsúszott)
Van zsinór tanga, meg brazil tanga, normális nő nem vesz fel strandra semmilyen tangát.
A férfiakat nem érdekli a fürdőruhád, hanem csak az, hogy jól álljon a testeden. Vagy valami fetisisztát akarsz, aki jobban gerjed a ruhádra, mint rád?
A férfiak számukra vonzó testet akarnak látni, az meg mindenkinek másmilyen(és mindegyiken más fazonú fürdőruha áll jól!).
Nem értem, miért kellett így nekiesni a kérdezőnek. Igenis számít a fürdőruha, a szép testet kiemeli, felhívja rá a figyelmet. Gondolom, azért a kommentelők sem liszteszsákot vesznek fel a strandra.
74N
Az elongált paralelepipedon alakú, chittagongi rekettyegyékényből font pántú, Cinkota-alsó a legjobb :)
37F incel
A kolis csaj szindróma megvan?
Amikor tökjól néz ki, aztán megszólal és inkább hagyjuk.
Ennyit számit a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!