Mit szólnál, ha egy nem-skót férfi kollégád/osztálytársad/tanárod/stb. skótszoknyában járna be?
Magánügye.
Szerintem sokkal furcsább, amikor valaki anime/manga figurának öltözik, de az is csak rá tartozik
A barátom (akinek tuti akad egy jeti vagy jegesmedve a felmenői között, mert baromira nem bírja a meleget - olyan 16 fok körül komfortos neki :D) poénól kicsit kiakadt, hogy ő miért nem hordhat szoknyát, mert abban nem sülne meg annyira nyáron :D
Mondtam neki, hogy létezik férfi szoknya, a skótok azt hordják. El is gondolkozott rajta, de nem biztos benne hogy mennyire néznének rá furán.
Az biztos, hogy furán néznének rá. Még ha jó értelemben is. Nem megszokott öltözék idehaza.
De ha 16 fölött szenved, akkor semmivel nem lesz jobb neki egy kiltben mint egy vékony shortban.
#8 Tudja.
Ezt mondjuk nem kell követni, de lehet be is vállalná :D
Akkor jó. Csak van egy ír csúfolkodó song erröl, ami nekem kifejezetten tetszik.
Itt egy link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!