Hogyan öltözködjön egy 190cm magas, pálcika lábú férfi, hogy ne szólják meg / nevessék ki a nők?
Figyelt kérdés
Próbáltam bő farmert és szűkebb fazont is, de mindkettőben nevetségesen nézek ki. Elkezdtem edzeni is a lábaimra, de semmi nem látszik. Tényleg olyanok a lábaim mint két bot, roppant kellemetlen. Van valamilyen nadrág amivel kompenzálni lehet a pálcika lábakat?2021. jún. 12. 20:01
2/4 anonim válasza:
fogadd el önmagad, ez segít a legjobban
3/4 anonim válasza:
Jól kinéző melegítőkben is (ami nem feszül rád) el lehet rejteni a lábakat valamennyire, mert egy kicsit eláll.
4/4 anonim válasza:
Szerintem csináld az edzést, és azonkívűl hogy nem csak a lábadnak, hanem magadnak is jót teszel idővel a lábad is erősödni/izmosodni fog. Lehet csak a genetikád miatt ilyen a lábad, de ne szégyelld. Ez vagy te, és emiatt nem fog kiröhögni egy értelmes ember, mert nincsen 80-as combod meg vádlid. De egyébként valami bővebb farmer ami lötyög kicsit talán takarja, de a nyári melegbe amúgy sem előnyös a hosszúnadrág, szóval eléggé meg vagy ezzel most lőve :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!