Melyik óra éri meg jobban 16 évesen?
Figyelt kérdés
Egy SEIKO CHRONOGRAPH SSB303P1 vagy egy TOMMY HILFIGER LUKE 1791104 Mindennapi használatra2021. jún. 16. 00:48
1/6 Kings56 válasza:
A hilfiger jobban nez ki de tapasztalatom alapjan a seiko jobb oramarka
2/6 anonim 

válasza:

Műszakilag ég és föld a kettő. A Seiko javára.
3/6 anonim 

válasza:

Egyértelműen Seiko.
Egy nagy különbség van a két márka között. Az egyik óragyártó :D. A másik pedig egy divatmárka.
Van egy bölcs mondás (ami lehet kicsit tulzás), attól a márkától, aki gyárt alsógatyát, nem veszünk órát.
Hozzáteszem nekem is van 2 Hilfiger órám. Meg Seiko is. Meg még egykettő.
Ha a választás lehetősége adott, akkor Seiko.
4/6 anonim 

válasza:

A kor nem tudom milyen szempontból releváns a kérdés szempontjából.
Órát nem veszünk olyan márkától ami alsógatyát meg zoknit is árul, szóval egyértelműen a Seiko.
5/6 anonim 

válasza:

szerintem is a seiko jobb választás
6/6 anonim 

válasza:

Ha egyen tini vagy ecset hajjal répafarmerrel stb akkor a Hilfingós Tamás, ha van némi egyéniséged akkor inkább a Seiko.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!