16 éves fiú vagyok és nem áll rosszul ez a mai (szar) pávás haj, de nekem nem tettszik. Jobban szeretem a hosszú hajat, mint Depp-nek, de 16 évesen még azért nem kéne, nem? Ilyen korban azért gáz inkább olyan 20-25 évesen kéne, vagy lehetne már most?
Én 3 tizenhat éves srácot ismerek közelebbről, mindegyiknek ilyen a haja és teljesen jó.
Nem kell pávának lenned azért, mert fiatal vagy. Azt hagyd meg a kis b*ziknak.
Igen, de azok elfajzott sátánisták vagy rockerek, akik leszarják hogy van a hajuk, én nem az a típus vagyok, amugy, én még egyszer nem láttam ilyen jó kis depp hajat korombeli srácon.
Az a bajom hogyha elkezdem növeszteni akkor őrültnek néznek ennyi idősen, vagy tényleg nem gáz?
Ne akarj tucathajat, ez a páwás stílus annyira elcsépelt, és egyébként is undorító.
Simán növeszthetsz most is hosszabb hajat. Ilyenkor még sok esetben inkább lányosabbnak hat egy fiú hosszabb hajjal, de ha 5-6 év múlva átrendeződik az arcszerkezeted és férfiasabb leszel, kifejezetten vonzó tud lenni. :)
L
"Igen, de azok elfajzott sátánisták vagy rockerek"
Tényleg? :D És mégis mióta? XD
"Igen, de azok elfajzott sátánisták vagy rockerek, akik leszarják hogy van a hajuk, én nem az a típus vagyok, amugy, én még egyszer nem láttam ilyen jó kis depp hajat korombeli srácon. "
- Marhára nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!