Nagymellű és pocakos lányok! Ti mit csináltok, hogy kiemeljétek a melleteket, de eltakarjátok a hasatokat?
Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 20:03
2/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit csinalsz, aki kover, az kivagott felsoben is kover :D
Es ezt mondom ugy, hogy nagy melleim vannak es +15 kilo tulsulyom is, tehat aterzem 😅
3/7 anonim válasza:
#1 vagyok. Amúgy igen. Engem nem is érdekel. 8kg túlsúlyban vagyok a “normáltól”. Ha elrejtem attól még ott van és más is tudja. 😀
Rendes ruhákat hordok, de nem a pöccre feszülőseket, azért az úszógumin ne tudják megszámolni a szőrszálakat.😂
4/7 anonim válasza:
Tudok egy tuti megoldást, egyetek kevesebbet, mozogjatok többet, tehát fogyjatok le. ☺️
Probléma megoldva.
5/7 anonim válasza:
Nincs problémám, másoknak nem akarok problémát okozni..
6/7 anonim válasza:
Mell alatt szabott ruhák, felsők.
7/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezt nem lehet. Szemből semmiképp nem jó a mell alatt bővülő blúz, mert nagyon alma alakot csinál, csak nagyobbnak tűnik a hasam. Pedig szemből homokóra alakom van még úgy is hogy van egy kis hasam. Inkább a szűk felsőket szeretem, ami rásimul a testre, tehát a has és a mell között van egy bemélyedés. Szerintem ez jobban néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!