Egy hétig ünneplőben. Ez így megoldható? 17/L
Jövő hét az utolsó hét középsuliban, és osztályfőnököm kitalálta, hogy ünnepeljük meg azt, hogy végre rendesen, jelenléti oktatással zárjuk a tanévet, ezért az utolsó héten minden nap ünneplőben kell mennünk az osztályban.
Őszintén én nagyon nem örülök neki, nem szeretem az ünneplőt, de legalább kis közösségi megmozdulás, és építi a közösséget, meg hát, már el is döntötték, szóval ez van.
A kérdésem az lenne, hogy két fehér blúzom van, illetve ünneplő szoknyából egy és ünneplő nadrágból is egy. Szerintetek megoldható, hogy elég legyen öt napig ennyi ruha? A blúzokat minden nap mosni kell, a szoknya, nadrág talán elég lesz egész hétre.
Mit gondoltok? Illetve mit gondoltok az osztályfőnök ötletéről, kezdeményezéséről?
És csak blúzba lehetsz?
Nálunk a fehér pólót is elfogadták lányoknál.
Igen, csak blúzban, ahogy a fiúk sem lehetnek pólóban, csak ingben.
Köszönöm a válaszokat! Valahogy csak elleszünk majd benne.
Megoldható szerintem ennyivel, suli után mehet a mosógépbe a blúz egy gyors mosóprogramra, egy nap alatt kiakasztva megszárad. A szoknya-nadrág elmegy egy hétig.
Véleményem az ötletről: az Isten barma az, aki ezzel keseríti meg a gyerekek életét a nyári időben. Ezért utálom a tanárokat. Aki mostanában tanárnak megy - tisztelet a kivételnek - lelketlen, ostoba ember. Ezt gondolom erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!