Mit lehet tenni, hogy ne csattogjon a szandál ahogy lépek?
Figyelt kérdés
Ha nem izzad a lábam akkor is olyan hangot ad ki mint a strandpapucs. Sokféle szandálom van; de a velúros talpúak is csattognak. Más is így van vele?2021. jún. 9. 16:43
2/8 A kérdező kommentje:
??
2021. jún. 9. 18:23
3/8 anonim 

válasza:

Lábfétises emberek szoktak ezzel zaklatni.
Btw, ha nem tartja rendesen a lábad a szandál,ergo elrugaszkodik, nem tudsz mit csinálni. Ne hordj laposat.
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szűk, szinte nem is mozog benne a lábam és mégis. Tök gáz így az utcán is menni, mindenki hallja.
2021. jún. 9. 19:29
6/8 A kérdező kommentje:
Most leragasztottam olyan barna sebtapasszal, de csak ott ahol nem látszik ki a lábam alól.
2021. jún. 10. 09:19
7/8 anonim 

válasza:

Ne foglalkozz vele, szexi is amúgy ez.
8/8 horzsuzsu válasza:
Ma vettem egy lapos talpù szandált és nekem is csattogott. Tőled merítve ötletet én is leragasztottam belül ès most jó!!!! Köszike :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!