A rózsaszín boxer az b*zis?
Figyelt kérdés
Lányok válasza érdekel jobban kérlek írd oda korod/nemed2021. jún. 9. 15:31
12/25 anonim válasza:
9 a rózsaszínes árnyalatúval semmi bajom. Ha arra gondolsz amire én. Viszont azért full telített rózsaszínt nem vennék fel. Max farsangi bálon, ha Higany Alfrédot játszanám el.
14/25 anonim válasza:
"7, van olyan ffi ing, ami rózsaszínes árnyalatú. A f1-ben van olyan csapat, ami full rózsaszínes, és 2 ffi pilótájuk van."
Teljesen maskent hat egy alsonemun, ami azert kozelebb all a "lenyeghez". Baromi jol all egy rozsaszin ing, vagy galleros polo egy ferfin. Nade egy boxer?
15/25 anonim válasza:
#14 nem értem, mert ha rózsaszín tangáról lenne szó, akkor megérteném. Amúgy is sok színtévesztő, színvak van, sokaknak fel sem tűnne :D
16/25 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten szexi.
26/L
17/25 anonim válasza:
16, de gondolom csak gyantázott lábbal.
18/25 anonim válasza:
Nem az.
Ideje túllépni az ezer éves berögződéseken.
F28
19/25 anonim válasza:
17, nem, a gyantázott láb nem tetszik:)
20/25 anonim válasza:
19: akkor van még remény...
18 bocs, elfelejtettem, hogy közben mi lettünk “öregek”, és felnőtt egy életképtelen generáció is. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!