A rózsaszín boxer az b*zis?
Figyelt kérdés
Lányok válasza érdekel jobban kérlek írd oda korod/nemed2021. jún. 9. 15:31
1/25 anonim válasza:
Attól függ. Szerintem mindegy hogy rózsaszín vagy rozsdás boxerral verik szét a fejed. Egyiket sem gondolom b...zisnak.
5/25 anonim válasza:
Én nem tartom annak. Azért mert van 1 szín, amit kijelöltek nőies színnek, még nem lesz bzis szín.
6/25 anonim válasza:
A 3. és a 4. válasz értékelése közti különbséget meg tudja magyarázni valaki? :D
7/25 anonim válasza:
Igen, 5-ös értem mire gondolsz. Szerintem ilyen indíttatásból vesz némely férfi modell tűsarkút fel miniszoknyával.
Mert miért kiáltották az ki női ruhadarabnak, miért ne vehetné fel aki akarja, ugye?
Főleg a szoknya. Amikor a skót férfiak már évszázadokkal ezelőtt is hordták.
8/25 anonim válasza:
6. Az egyiknek pechje volt, akkor jöttek meg a lepontozókretének.
9/25 anonim válasza:
7, van olyan ffi ing, ami rózsaszínes árnyalatú. A f1-ben van olyan csapat, ami full rózsaszínes, és 2 ffi pilótájuk van.
10/25 anonim válasza:
Szerintem bűzös, és a lila is 17f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!