Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tetszik ez a cipő? Milyen...

Tetszik ez a cipő? Milyen ruhát válasszak hozzá?

Figyelt kérdés

[link]

egy krémszínű ruhát képzeltem el, először egy térdig érőt, sokat láttam térdig érő krémszínű ruhát sztárokon a vörösszőnyegen, most viszont egy szépet sem láttam. :S ha tudnátok mutatni, megköszönném. Viszont keresgélésem közben ráakadtam erre a ruhára: [link]

mi róla a véleményetek? esküvőre venném fel. nektek tetszik? a válaszokat előre is köszönöm :)

2010. aug. 25. 11:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sztem ez remek összeállítás lenne. De még egy kicsit sötétebb barnával is el tudnám képzelni.
2010. aug. 25. 21:07
 12/12 A kérdező kommentje:
igen, tudom, hogy nem valami előnyös, ezért le is tettem róla. :( viszont amit linkeltél, nagyon tetszik! az is ilyen egyszerű és elegáns. köszönöm szépen az ötletet :)
2010. szept. 1. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!