Miért van ennyi hosszú nadrágos nő 30 fokban a városban?
Figyelt kérdés
Régebben mindig szégyenkeztem, mert nyári melegben is nadrágot hordok mindig, de most már ki se lógok a sorból, a lányok, nők 90%-a tegnap is nadrágban volt Bp-en.
Én mindig is szégyelltem a lábaimat, de a többi nő, akin mondjuk látszik nadrágban is, hogy nem piszkafa lábai vannak, az miért takargatja?
2021. jún. 6. 18:26
11/19 anonim válasza:
A másik lehetséges ok (mivel Budapestről van szó), hogy kevés a külföldi turista, akiknek egy része hidegebb éghajlatról származik, így könnyebben nekivetkőzik, másrészt nyaralnak, a szabadidejüket töltik, így sokkal felszabadultabbak és lazák, stb.
12/19 anonim válasza:
Én pl azért vagyok mostanság még hosszú gatyában, mert nincs leszőrtelenítve a lábam 😂
13/19 anonim válasza:
Na az jó ha nadrágot hordanak, akkor el lehet kezdeni csajozni. Kifutottam a világból a picsagatyás idiótáktól. Remélem térd alatti szoknyát is húznak majd meg nadrágot is felváltva.
14/19 anonim válasza:
Mert nem szép a lábam.Vékony vagyok,ennek ellenére erős,vaskos a vádlim,ráadásul borzasztóan szőrös,amit napi szinten,minden reggel borotválnom kéne,de akkor is pöttyös. Én ezért.
15/19 A kérdező kommentje:
14-es, az miért baj, ha erős a vádlid? Az jól mutat egy nőn szerintem. Nekem pont az a bajom, hogy vékony vagyok és a lábam is piszkafa. Már nem annyira csontos a térdem, mint gyerekkoromban, de térd alatt elvékonyodik. Még ezek a lábhoz simuló nadrágok se állnak jól, mert lötyögnek rajtam. Egyedül magassarkúban és nejlonharisnyában néz ki jól, de akkor nagyon. De nem lehet 30 fokban nejlonharisnyát húzni.
2021. jún. 13. 12:44
16/19 anonim válasza:
14 vagyok. Mert szerintem aránytalan a testemhez képest.Többen megjegyezték már,hogy de vastag a lábam.Jó,nem mások miatt,de mégsem esik túl jól,pláne,hogy engem is zavar. Amúgy barátkozok a gondolattal,úgyis együtt kell éljek vele,az enyém :))
17/19 anonim válasza:
Kérdező, ma amúgy a fordítottja volt megfigyelhető. Ahhoz képest, hogy a nap nagy részében kb. 20 fok volt és viharos erejű szél, meglepően sokan voltak lengén öltözve. Úgy tűnik, az emberek egy része hajlamos a korábbi napok időjárásának megfelelően öltözni.
18/19 A kérdező kommentje:
Vagy mostanra leszőrtelenítettek.:DDD
2021. jún. 14. 08:56
19/19 anonim válasza:
Mert bkvzom, és mivel leszoktam ülni, és nem tartom higiénikusnak a rövideknek a viselését,illetve kihívónak is tartom kicsit. Nekem bőven elég, ha a felső ujjatlan.
Egyébként meg, ha nyaralok, eszem àgában sincs hosszút felvenni, ott okènak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!