Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van ennyi hosszú nadrágo...

Miért van ennyi hosszú nadrágos nő 30 fokban a városban?

Figyelt kérdés

Régebben mindig szégyenkeztem, mert nyári melegben is nadrágot hordok mindig, de most már ki se lógok a sorból, a lányok, nők 90%-a tegnap is nadrágban volt Bp-en.

Én mindig is szégyelltem a lábaimat, de a többi nő, akin mondjuk látszik nadrágban is, hogy nem piszkafa lábai vannak, az miért takargatja?

2021. jún. 6. 18:26
1 2
 1/19 Metionin ***** válasza:
95%
Lehet hogy amikor elindultak még hűvös volt vagy amikor mennek majd haza, az lesz. Vagy nem szőrtelenítettek éppen vagy csak nem szeretik a rövid nadrágokat, de az is lehet hogy a munkájuk nem engedi a rövidet.
2021. jún. 6. 18:30
 2/19 A kérdező kommentje:
Máskor is megfigyeltem ezt, amikor nem nyár elején voltunk. Mintha az utóbbi években sokkal több lenne a gátlásos nő.
2021. jún. 6. 18:32
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Például mert elegük van abból, hogy igénytelen alakok a nyílt utcán kikezdjenek velük, és utána még ők tehessenek róla, minek mentek oda.
2021. jún. 6. 18:32
 4/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem szedte le a szőrt
2021. jún. 6. 18:38
 5/19 anonim ***** válasza:
1%
Mert a legtöbb nőnek nincs szép lába, amit megmutathat.
2021. jún. 6. 18:38
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyemen dresscode, a hosszú sötétkék, fekete farmer. Ha barátokkal találkozunk délután és beülünk valahová, akkor is hosszú nadrágba megyek, mert éjjel már hűvös van nekem a rövidgatyához.
2021. jún. 6. 19:08
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak az nem hord állandóan rövidgatyát, aki gátlásos. Jesszus.

Néhány ok, amiért hosszú gatyát veszek fel (bár a rövidet se vetem meg, azt is szoktam hordani):

- amikor reggel elindulok, még hűvös van

- amikor este hazamegyek, már hűvös van

- nem engedi a dress code a rövidgatyát

- lusta vagyok szőrteleníteni

- sokat kell sétálnom a napon, amikor leizzadok, összedörzsölődik a combom, és a végére konkrét sebek lesznek rajtam (ilyenkor SOKKAL praktikusabb egy jól szellőző HOSSZÚ gatya!!!)

- nem akarok leégni (nagyon fehér bőröm van), vagy MÁR le vagyok égve, és minél kevesebb bőrfelületet szeretnék kitenni a napsugárzásnak

- épp nincs kimosva egyik rövidgatyám sem

- épp ehhez van KEDVEM, jobban illik a hosszú gatya az outfitemhez

- nincs türelmem ahhoz, hogy beszólogassanak, füttyögjenek, mert szerintük egy rövid gatya már szándékosan “kihívó”

- olyan környéken kell sétálnom, ahol nem érzem magam biztonságban semmilyen rövid vagy “kihívóbb” ruhában, pláne ha este kell közlekednem és egyedül

- alapból sokkal nehezebben vásárolok rövid gatyát, egyszerűen alig találok normális fazonú darabot, ami nem p*csavillantós, nem túl hosszú, nem szorítja a combomat, nem áll el a derekamnál, és még tetszik is.

Jelenleg kb. 2 vagy 3 rövid gatyám van, nyáron inkább rompereket szoktam hordani, ha már rövid gatya. de ahhoz meg szintén nem mindig van hangulatom, mert nehéz föl-le veszegetni.

Egyébként teljesen normális, jó alakom van.

2021. jún. 6. 19:10
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
A másik, hogy nem egy barátnőmmel történt meg, hogy valaki felrántotta a szoknyájukat nyilvánosság előtt..egy ilyen élmény után nem csodálom, hogy nem mernek, nem akarnak az emberek szoknyában utcára menni.
2021. jún. 6. 19:10
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
A lényeg, hogy így is megmutatkoznak a szép női lábfejek:).
2021. jún. 6. 19:28
 10/19 anonim ***** válasza:
29%

"Mintha az utóbbi években sokkal több lenne a gátlásos nő."

Idén én is megfigyeltem hasonlót. Eddig kétszer volt nyári meleg (valamikor május 10 környékén, illetve ezen a hétvégén), és meglepően sok ember be van öltözve, nem is csak hosszú nadrágban, hanem hosszú felsőkben, kardigánokban. Olyan érzésem van, hogy a járvány és bezárkózás hosszú hónapjai alatt sokat romlott az emberek fizikai és lelki állapota, fizikailag fázósabb, lelkileg pedig gátlásosabb és szorongóbb lett egy csomó mindenki.

2021. jún. 6. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!