Miért van ennyi hosszú nadrágos nő 30 fokban a városban?
Régebben mindig szégyenkeztem, mert nyári melegben is nadrágot hordok mindig, de most már ki se lógok a sorból, a lányok, nők 90%-a tegnap is nadrágban volt Bp-en.
Én mindig is szégyelltem a lábaimat, de a többi nő, akin mondjuk látszik nadrágban is, hogy nem piszkafa lábai vannak, az miért takargatja?
Nem csak az nem hord állandóan rövidgatyát, aki gátlásos. Jesszus.
Néhány ok, amiért hosszú gatyát veszek fel (bár a rövidet se vetem meg, azt is szoktam hordani):
- amikor reggel elindulok, még hűvös van
- amikor este hazamegyek, már hűvös van
- nem engedi a dress code a rövidgatyát
- lusta vagyok szőrteleníteni
- sokat kell sétálnom a napon, amikor leizzadok, összedörzsölődik a combom, és a végére konkrét sebek lesznek rajtam (ilyenkor SOKKAL praktikusabb egy jól szellőző HOSSZÚ gatya!!!)
- nem akarok leégni (nagyon fehér bőröm van), vagy MÁR le vagyok égve, és minél kevesebb bőrfelületet szeretnék kitenni a napsugárzásnak
- épp nincs kimosva egyik rövidgatyám sem
- épp ehhez van KEDVEM, jobban illik a hosszú gatya az outfitemhez
- nincs türelmem ahhoz, hogy beszólogassanak, füttyögjenek, mert szerintük egy rövid gatya már szándékosan “kihívó”
- olyan környéken kell sétálnom, ahol nem érzem magam biztonságban semmilyen rövid vagy “kihívóbb” ruhában, pláne ha este kell közlekednem és egyedül
- alapból sokkal nehezebben vásárolok rövid gatyát, egyszerűen alig találok normális fazonú darabot, ami nem p*csavillantós, nem túl hosszú, nem szorítja a combomat, nem áll el a derekamnál, és még tetszik is.
Jelenleg kb. 2 vagy 3 rövid gatyám van, nyáron inkább rompereket szoktam hordani, ha már rövid gatya. de ahhoz meg szintén nem mindig van hangulatom, mert nehéz föl-le veszegetni.
Egyébként teljesen normális, jó alakom van.
"Mintha az utóbbi években sokkal több lenne a gátlásos nő."
Idén én is megfigyeltem hasonlót. Eddig kétszer volt nyári meleg (valamikor május 10 környékén, illetve ezen a hétvégén), és meglepően sok ember be van öltözve, nem is csak hosszú nadrágban, hanem hosszú felsőkben, kardigánokban. Olyan érzésem van, hogy a járvány és bezárkózás hosszú hónapjai alatt sokat romlott az emberek fizikai és lelki állapota, fizikailag fázósabb, lelkileg pedig gátlásosabb és szorongóbb lett egy csomó mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!