Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen overál gáz szerintetek? ...

Ilyen overál gáz szerintetek? Viseltek ilyet? Hova jó felvenni?

Figyelt kérdés
[link]
2021. jún. 4. 07:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%
Max valami nyaralóhelyen venném fel annyi időre, amíg a szállásról kiszaladok a boltba kaját venni. Arra oké,de emberek közé, városba nem viselnék ilyet.
2021. jún. 4. 07:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy romper, nagyon sokan hordanak ilyet, köztük én is. Ez, amit belinkeltél pedig jól is néz ki. Miért lenne gáz? Bárhova jó felvenni amúgy, de pisilni benne kicsit kellemetlen, mindig le kell félig vetkőzni hozzá, szóval egész napra nem szoktam hordani.
2021. jún. 4. 07:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a fél nyári ruhatáram ilyenekből áll, imádom! Egyáltalán nem gáz :)
2021. jún. 4. 08:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Tetszik nekem is,csak tényleg a pisilés nehézkes,le kell venni félig,erre nem is gondoltam.
2021. jún. 4. 08:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem akkor sem zavar amúgy, úgysem látja senki ha bezárom az ajtót :D
2021. jún. 4. 08:20
 6/12 A kérdező kommentje:

Mondjuk igaz,nem lát senki.

Jól néz ki nagyon amit linkeltem.

Kényelmesnek is néz ki,lenge nyári anyag.

2021. jún. 4. 08:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem teljesen jo nyaron kanikulaban kb akarhova, ahol nem kell tul formalisan vagy elegansan megjelenni.

pl etterembe vagy munkaba nem vennem fel, de setalgatashoz, egy froccs megivasahoz, nyaralasra teljesen oke.

2021. jún. 4. 09:02
 8/12 A kérdező kommentje:
Egyet értek,munkába étterembe én se,de mondjuk egy fagyit megenni vagy strandra menni,gyerekkel játszótérre vagy sétálni szerintem is jó.
2021. jún. 4. 09:10
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

Így van, nyugodtan vedd meg, tényleg nagyon kényelmes a pisilést leszámítva, de az se vészes valóban. Kánikulában legjobb barát, plusz strandra is simán tudsz ebben menni, alatta bikinivel, aztán csak ledobod magadról.

Amúgy vannak ilyen elegánsabb szabású romperek, amiknek pl ejtett válla van, a nyakadnál meg összefonódik tehát nem sima pántos, meg nagyon szép, vannak másfélék is, beírhatod gugliba hogy elegant summer romper. Simán mehetsz ilyenekben nyáron étterembe is akár.

2021. jún. 4. 11:23
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Na de miért jó, hogy a felső, meg az alsó egybe van hegesztve, mikor külön is lehetnének teljesen ugyanilyen anyagból, színből és fazonból?
2021. jún. 4. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!