Hogyan előzhető meg a ruhák gyűrődése?
Figyelt kérdés
Vettem egy viszonylag drága felsőt,nagyon tetszik meg minden,csak az a baj,hogy kivasalom,de mire beérek munkába teljesen összegyűrődik.Ezért nem hordom (csak egyszer volt rajtam)
Van valakinek valamilyen bevált trükkje? Létezik valami,ami meggátolja a gyűrődést?
Egyébként az anyaga lyocell.
2021. jún. 3. 21:03
1/3 anonim válasza:
Fura, elvileg ez egy nem könnyen gyűrődő anyag. Nekem sajnos semmi nem jött be az ilyen ruhákra, így egyre kevesebbet hordtam őket, azóta meg nagyon figyelek rá, hogy csak olyat vegyek, amivel nincs ilyen probléma.
2/3 anonim válasza:
Textilkeményítőt próbáltál már? Nézz utána, hogy pont erre az anyagra használható-e, de alapvetően ilyesmire gondolok:
3/3 A kérdező kommentje:
Vettem valami sprayt,befújtam vele,de csak rosszabb lett.
Otthoni kedvenc felső-pizsi lett belőle.
Ha legközelebb vásárolok,meg fogom markolni párszor az anyagot,mert ez katasztrófa.
Még annyit elárulok,hogy a Ritualsban vettem a felsőt,50€-ért :(
Köszi a válaszokat!
2021. jún. 7. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!