Lányok! Nektek miből mennyi ruhátok, cipőtök, kiegészítőtök van?
Ha van időtök,akkor akár leírhatjátok színenként is.Mindenre kíváncsi vagyok.Csak mert én nagyon sokszor úgy érzem,hogy kevés ruhám van.
És létszi kort is.Köszönöm:)
Felsőből (blúz, atlétás, egyéb ujjatlan, pulcsi stb.) túl sok (olyan 50-60 van sztem, de pontos számot nem tudok), be sem férnek a szekrénybe :D, kardigán olyan 6-7, 1 boleró, olyan 6-7 nadrág, 2-3 szoknya, lábbelik 8 pár (ebben minden benne van a papucstól kezdve a magassarkúig), ékszereket és sálakat inkább nem számolnám meg :D... táska olyan 8-10, de olyan 4-et használok belőle viszonylag rendszeresen.
Színekből meg. Mostanában rászoktam az egyszerűbb, natúrabb/neutrálisabb dolgokra, és a színekből is a tompítottakra, szval most elég sok pasztelles, sötét (sötékék, bordó, sötét acélzöld) és szürkés vagy szürkés tónusú dolgom van, meg persze fekete és fehér. Persze vannak színesek is, abból is főleg a kéknek az árnyalatai és ilyen lilásrózsaszínek.
Kiegészítők elég vegyesek szín tekintetében, ami meg fémből van, az inkább ezüstös.
És igen, tudom, hogy túl sok ruhám van, de nem tehetek róla-a káros szenvedélyeim egyike (főleg mióta rászoktam a turkálásra :D).
21/l
csak azokat írom le amiket szeretek hordani mindennaposan...Sok olyan van amit 6-7 évvel ezelőtt vettem, nem dobom ki mert még jo de már nem szeretem, vagy kopott...
nadrágok:
2db kék farmer (egy nagyonszűk, meg egy egyenesszárú)
1 szürke szakadtfarmer
1 fekete lábszárközépig érő, ilyen..buggyosgatya:D
1 farmer rövidnadrág
1 másmilyen kockás rövidnadrág
szoknyák:
2 mini (színes farmer)
ruhák:
1 kötött
1 sima
felső (rövid)
2 polo (lezser, egyik feliratos a másik egyszínű, zipzárakkal diszitve)
1 hosszú mintás trikószerű valami
2 top(egy lila egy fekete)
1 ilyen..haskidobos kötöttes cucc aminek háromnegyedes ujja van
felsők (hosszu)
1kockás ing
2zipzáros pulcsi
2 pulcsi vastagabb anyagból (az egyik háromnegyedes ujjú)
cipők
1 bokacsizma magassarkú
2 magassarkú (az egyik zárt orrú magasszsárú, a másik nyitottorrú magasszárú)
1 saru
1 adidas edzőcipő
1 converse
1 bakancs (piciorrú)
kiegészítők
2 kendő
1 nyakkendő
állandóan hordott ékszerek: két ilyen fityegős karkötő:D , egy bőrszíj, meg ilyen fekete gumikarikákból sok, három gyűrű, és egy fekete bőr szíj nyaklánc rajta medállal, 7db pici karika afülemben + kettő hosszú fülbevalo ami nem mindig ugyanolyan.
póló: kb 30-35db(csak az utcaiak, otthonit és sportot nem számoltam) ezek között van new yorkeres, tescos, c&a-s is. mindenféle színű van, kivéve zöld, mert azt nem szeretem :/ meg mindig oda kell figyelnem, hogy ne vegyek túl sok pinket. írtó hajlamos vagyok rá. ha shoppingolok valahogy mindig azokata cuccokat választom ki :D
pulcsi: 5-6 db. new yorkerből és takkóbol van az összes. ot vannak nagyon jól 3-4 ezerért. ja meg ma kivételesen a c&a-ban vettem egy sötétkéket :D
nadrág:
-hosszú: 4db. még most suli előtt kellene vennem 2 dbot. egy farmerboltban veszek őket, ahol igaz, hogy kínai cuccok vannak, de nagy átlagban jobb fajták.(3farmernayagúm és egy fekete nemtudommim van egyébként :D)
-rövid: 4db. mindegyik p*csagatya :D
-sporthoz van 3 gatyám. egy heavy tools, egy enzo és egy takkos. ezek közül egyik sem hosszú szóval most tervben van az is :)
mellrtartó: 6-7 db. van egy triumpf, de a többi tescos. és meg vagyok velük elégedve, szerintme jó minőségűek.
kabát: két átmeneti(egy new yorkeres és egy butikos lila), eddig volt egy tök jó bőrkabim, de sajna kinőttem :S meg van egy télikabátom, ami mellé idén veszek egy újat (tudom, a kabátok most enm túl lényegesek, de eléggé unatkozom, szal :D)
bugyi, zokni: kb 20 db mind a kettőből. kínaiban szoktam őket venni. de szigorúan nem műszálas zoknit!!
cipő: van egy tiszám(fehér, magenta-sárga-lila), egy vászon nikeom, egy téli converse one starom. meg 2 pár papucsom.
kiegészítőket nem igazán hordok, csak nagyon ritkán. a stílusomra leginkább a new yorker illik az üzletláncok közül. főleg a fishbone ermékek :D de az amisu is elmegy.
ja igen, az öveket szeretem még. kb 5-6 db van. van fonott, bőr és nagycsatos is :) legújabb szerzeményem egy tűrkizkék szegecses darab :P
fürdőruhám 3 van. ebből kettő heavy tools, meg egy amit 2ezerért vettem már nem is tudom hol :D
őőőő asszem ennyi. lehet soknak tűnik, tény, hogy mostanában egy kicsit túlzásba vittem a vásárlást. ma is elköltöttem 20 ezer ftot :$ bár eza szülinapi pénzem, mivel pár nap múlva lesz, meg sulikezdés ilyenek :D szóval most szabad.
meg főleg télre kell nekem sok cucc, mert a mosokonyhában hideg van és egy hét kell a ruháknak, hogy tisztán visszakapjam őket :S:S bár ilyenkor nyáron is folyton tele van a szárogató, mivel az öcsém irtóra össze tudja koszolni magát néha.
na ha még valami kérdésed van, csak írj, bár szerintem mindent kifejtettem :D
17/L
Jézusom, ti így fejben tartjátok, vagy most számoltátok meg??:D:D
Én még sosem elmélkedtem, miből mennyi van:D
:)))
Nekem van
-6hosszúgatyám, abból 4farmer (2csószárú és sötétebb, 1 tarka világos farmer-fehér, és egy nomrál szabású világoskék)
-Még van egy fehér hosszúnacim(L)
-Van fekete hosszúgatyám is
Van 2térdig érő, húzott gatyám
van egy farmer háremnacim
-1kockás rövidnaci, egy sárga és egy virágos
-egy szürke és egy farmer miniszoknya
-bézs színű rövidnaci
-még 2 hawaii mintás rövidgatya (sárga, kék)
Polo: Kb 15db, van köztük mikiegeres, snoopy-s, Jeans Club-os, Nike, Lonsdale...Playboy...
Pulcsik: 1 Nike kapucnis, 4kötött Terranovás, 1 kapucnis Lonsdale-s,Playboy-os összesen van vagy 10db
Van vagy 10db topom
van 3fürdőrucim mind3 Konkurenciás. Az egyik piros, a másik rózsaszín flitteres, a 3.zöld:DD
Van vagy 30bugyim, abból legalább 20szexi csipkés, MY77-es stb:P
Vagy 20pár zokni, van Hello Kitty-s is XD
Van egy pár Puma cipőm, egy Nike, egy tornacsuka, még egy Wink tornacsuka, 4pár papucs, és kb 4pár magassarkú, egy szörmés hótaposó, és még 1 lila sportcipő
Őőőő:):)
Van 1 barna dzsekim, van egy bőrdzsekim is, meg 1 posztókabim az Pimpkie-s
Bolerom is van 3db.
Hát sálból ugy 8db van:DD imádom őket.
Fülbevalóval Dunát lehetne rekeszteni...hosszú a sor:D
17/L
Vagy 30 rövid ujjú (póló, blúz), ugyanennyi hosszú ujjú...csak az iskolaiakat számolom :D
10 hosszúnadrág
4 térdnadrág
5 rövidnadrág (extra rövid :D)
3 csizma (2 téli, 1 nyári)
6 edzőcipő
2 tornacipő
2 magassarkú cipő
2 szandál
meg kb 6 pulcsi, meg vagy 10 kabát
kiegészítőket nem számolom meg XD
huhh:D:D:D
nadrágok:
3 fekete vékonyabb hosszúnadrág(ebből 2 elegánsabb)
2 fekete vastag hosszúnadrág
1 szürke csíkos hosszú nadrág
1 piros-fekete kockás hosszú nadrág
3 saját kezűleg mintásra festett farmer
1 terepszínű hosszúnadrág
(és ezeknek mindegyike trapéz:D)
1 nagyon rövidnadrág, fekete
3 fekete térdnadrág
1 piros-fekete kockás térdnadrág
1 terepszínű rövidnadrág
szoknyák:
1 fehér mini
5 fekete mini
4 fekete térdig érő
1 piros-fekete kockás térd fölé érő
1 fekete földig érő
1 sötétlila földig érő
1 sötétvörös földig érő
1 sötétbarna térdig érő
fűző: 6 acélmerevítéses, 5 fekete, 1 vörös-fehér
műnyanyag merevítéses:
3 fekete, mell alatti
4 fekete, mell fölötti
2 fekete-vörös
1 lila-fekete
1 fehér-fekete
top:
2 fehér
1 piros
1 fekete-fehér pöttyös
25 fekete (persze van benne csipkés mintás, stb :D)
póló:
1 piros
1 lila
2 együtteses
11 fekete
hosszúujjú felső:
1 fekete-fehér csíkos
1 vörös
16 fekete :D
ingek:
2 fehér
2 fekete
pulcsik:
6 fekete
kalapok:
3 fekete
1 fehér
kabátok, dzsekik:
7 fekete
sapkák:
1 norvég zászlós:D
1 fekete-piros kockás
1 fekete
kesztyűk:
14 pár fekete (csipke, necc, bőr, stb.)
1 pár piros
sálak:
3 fekete (ebből 1 csipke)
1 fekete-fehér csíkos
1 portugáliás :D
nyakkendők:
ebből rengeteg, nem számolom meg... van vörös, fehér, fekete, de mindenféle színes, mintás is.
zoknik:
na ez is k.rvasok, mindenféle színben a türkíztől ekzdve a minnie egeres mintásig :D
alsóneműk:
szintén rengeteg, 80%-ban fekete, a maradék fehér... főleg csipkés, francia
harisnya, combfix:
18 pár, ennek a többsége fekete, van csíkos, csipkés, necc, mintás, de sima is, meg persze bőrszínű sima, na meg egy piros.
melltartó:
olyan 10 darab,ebből 1 fehér, meg 1 piros-fekete kockás
cipellők:
2 acélbetétes bakancs, egy 18 és egy 30 soros, mindkettő fekete
1 sötétkék magassarkú
1 natúr-fekete csipkés magassarkú
1 fekete magassarkú szandál
1 tornacipő, fekete teljesen
1 tornacipő, piros-fekete
(és egyik sem konzerv!)
1 igazi kézi készítésű saru, fekete
(utóbbi három még megelőzi ezt a szánalmas divathullámot jó pár évvel...)
1 sötétbarna szandál
1 fehér utcai papucs
1 fekete edzőcipő
táskák:
2 málha, sötétzöld
1 fekete láncos válltáska
1 fekete-fehér mintás válltáska
1 kis fekete-kék mintás szőtt válltáska
övek:
2 töltény-szegecses fekete
fürdőruha:
1 türkizkék bikinis
1 világoszöld, fehér mintával, ez francia alsós
21/N
még mindig 00:05-ös vagyok, ezt is lehagytam
egyberuhák:
1 fekete maxi
1 fekete mini
2 sima fekete
1 piros
1 sötétkék-fehér pöttyös
Köszönöm a válaszokat:)
Én akkor olyan középszinten állok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!