Mennyi ékszereitek táskáitok kiegészítőtök van? (:
Kíváncsiság :PP Nekem elég sok 20-3 fülbevaló, 5 táska, 15 körömlakk,10 nyaklánc, smink az egész minden púder szemceruza meg stb.. összesen 47, parfüm 11, és ennyi :DD
Lehet hogy egy elkényeztettet r*binek tűnök de nem! :DD ez a "gyűjtemény" 2-3 év alatt gyűlt össze xDD
Előre is köszönöm a válaszaitokat :P
18/L
parfümöm csak egy van:)
ékszereket nem nagyon hordok, de van egy órán, egy drágább fajta karkötőm,ezüst nyakláncom
táskából kb 15 db (kisebbek-nagyobbak együtt)
körömlakkból kb 5 db
sminkcuccokból sincs olyan sok minden: alapozó,púder,bronzosító,szempillaspirál,szemceruza,tus,rúzs,szájfény,szemhéjpúder ( kb 3 db)
18/L
Szerintem nem tűnsz elkényeztetettnek.:)Fülbevaló kb:30..nem mintha használnám őket.Táska:5.Körömlakk:Az rengetek van de a testvéreimmel közösen.Ami csak az enyém az 8db.Nyaklánc:5..de egyiket sem hordom.Smink:3Púder,2szempillaspirál,1 pirosító,3 szemhéjfesték,2rúzs,3 szájfény,1 ajakápoló.Parfüm:kb3.
13/lány vagyok,és a sok sminkcucc ellenére nem sminkelem magam.Azokat csak ajándékba kaptam:)
Fülbevaló: van pár db, de én csak egyet használok, a fülem csak az aranyat bírja. 5 táska, 11 körömlakk 2 ezüstlánc, 1 parfüm. Ezek a sminkcuccok anyukámmal közösek:
Tus, szemhéjpúder(12), szemceruza(2)
Saját cuccok( neki is és nekem is): szempillaspirál, korrektor, szájfény.
és van egy saját szemhéjstiftem...imádom :)
Suliba csak korrektor és szájfényt/labello-t használok.
13/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!