Turkáló férfi cuccokkal?
Figyelt kérdés
Szeretem az angol ruhamárkákat. Ingeket, szövetnadrágokat szoktam a Hádában venni. Mostanában nem találok semmit, és egy ideje azt vettem észre, hogy összevissza vannak a dolgok, női blúzok vannak a férfi részlegen, nadrágok közt egy csomó szoknya betuszkolva, stb. Ehhez nincs türelmem.
Vannak hasonló üzletek, ahol angol márkákat találhatnék? Vagy vannak jó férfiingek, szövetnadrágok most is, csak a női részlegre vannak pakolva? :D
Nem szívesen rendelnék neten.
2021. jún. 3. 15:08
1/1 anonim 

válasza:

A Lajoskirály úti Háda vagy a Thököly útiban elég rendezett a férfi részleg:) Esetleg még a Lurdy házban lévő Hádát is nézd meg, ott is van kimondott férfi rész választékkal. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!