Milyen bakikat láttok gyakran, amit egy jólöltözött, magára odafigyelő férfi mégis elkövet?
Figyelt kérdés
Akár a legkissebb dolgokra is kíváncsi vagyok.2021. máj. 31. 20:32
2/11 anonim 

válasza:

Például az, hogy "legkissebb" :D Nálam az, ha erőltet valami stílust, mondjuk "műkomolykodik" vele. Ilyen például az erőltetett casual...stb.
3/11 anonim 

válasza:

Menő ruhához gagyi, filléres toll és kínai műanyag öngyújtó.
4/11 anonim 

válasza:

Megbotlik a mozgolepcson, ahogy lefele siet a metrohoz.
5/11 anonim 

válasza:

Nincs kivasalva az ing.
Piszkos a cipője (nem, nem arra gondolok amikor esett az eső kint, hanem amikor látszik, hogy nem volt pucolva hetek óta).
Amit az első írt, a nem levágott köröm nekem a halálom, akkor lehet a pasi Brad Pitt is, szevasztavasz nekem nem megy, undorodom attól.
Nekem a sportcipő/zakó sem tetszik együtt, tudom, hogy most divat, ez személyes véleményem, hogy nekem nem tetszik.
6/11 anonim 

válasza:

Azért azt vegyük figyelembe, hogy ami egy merev szabályrendszer szerint baki, az lehet nála tudatosan tervezett önazonos dolog.
Akinek saját stílusa van, annál az nem ritka.
7/11 anonim 

válasza:

Rövid nadrág hosszú ujjúval.
Cipő zokni nélkül.
8/11 Sunshinedoll 

válasza:

Nem baki, mert szerintem mindenki úgy öltözködik, ahogy neki tetszik, részemről ez inkább csak egyéni preferencia, de pl. hülyét kapok attól, ha valami ótvar-gagyi kinézetű mintás pólóra valaki zakót húz.
9/11 anonim 

válasza:

én alapból a hülye mintás és "vicces" pólóktól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!