Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ilyen időben a bakancs?

Gáz ilyen időben a bakancs?

Figyelt kérdés

26/N vagyok, és egyszerűen kiszámíthatatlan az idő.

Meleg van, meg meleget is mond a hétre, de gyorsan felhős lesz, meg estére nagyon lehűl. Csütörtökön reggeltől estig Pesten leszek, és nem akarom, hogy esetleg fázzak.

Viszont akárhova megyek mostmár, rövidnadrágos meg szandálos embereket látok, én viszont bakancsban megyek még a boltba is. Nagyon gáz szerintetek?

Volt még régen, aki megkérdezte,hogy ennyire fázós vagyok-e.

2021. jún. 1. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hol van meleg, mi még mindig vékony kabátban mászkálunk. Ha lenne bakancsom, simán hordanám még.

Szerintem nem gáz, de amúgy meg ne foglalkozz vele hogy idegenek szerint gáz-e.

27N

2021. jún. 1. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia. Én kiírtamegy hasonló kérdést. Mondjuk az még márciusban volt, de itt nagyon meleg volt akkor is.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

2021. jún. 1. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem szoknyával + harisnya, könnyű felső nagyon klasszul néz ki ilyenkor és teljesen elmegy.
2021. jún. 1. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:
41%

Nem mindegy h milyen bakancs. Ha egy egyszerűbb, fekete bőr, olyan Martens stílusú akkor tök oké és kifejezetten divatos, leggingssel vagy szoknyával

De a túrabakancs, meg a téliesebb bakancsok, esetleg bokacsizma sztem felejtős már ilyenkor

2021. jún. 1. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2021. jún. 2. 09:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!