Vissza vásároljam ugyan olyan cipőmet?
Figyelt kérdés
Ellopták a cipőmet amit 2 hete vettem 17 ezerért és most nincs egy jó cipőm most nem tudom hogy melyiket vegyem meg vagy egy ugyan olyat ami volt vagy inkább egy másikat?2021. máj. 31. 21:32
2/2 anonim 

válasza:

Fúh hát én is tuti tiszta ideg lennék.
Én egyszer egy karkötővel jártam így (ami értékben persze meg sem közelíti a cipődet), hogy megvettem, nagyon örültem, hazafele egy lány kiverte a kezemből és berepült egy kocsi alá ami összepréselte. Annyira mérges voltam, hogy vissza mentem és vettem még egy ugyanolyat. Szóval ha van rá keret és tetszik, akkor miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!