Gyapjú felsők mosása - ti hogy csináljátok? Nekem nem volt hatékony.
Figyelt kérdés
van egy gyapjukeverek felsom, ami eleg draga volt, tehat probalok nagyon vigyazni ra. tudom, hogy ovatosan, kimeletesen szabad csak mosni, szoval vettem kifejezetten gyapjuk mosasara valo mososzert.
ezt tettem bele langyos vizbe, aztattam bele a felsot es kinyomkodtam ovatosan, probaltam nem dorzsolni, hogy ne
karosodjon. szaritani is fektetve szaritottam egy torolkozre teve.
viszont az a helyzet, hogy igy konkretan budos maradt. egesz nap rajtam volt elotte, beleizzadtam
sajnos. valoszinuleg tul ovatos voltam es a kimeletesseg a hatekonyag rovasara ment.
ti hogy szoktatok ezt megoldani? mossam ki ujra? vagy merjem kicsit jobban dorzsolni?
mosogepben ezt az egyetlen darabot nem nagyon akarom magaban kimosni.
2021. máj. 28. 18:18
1/1 anonim válasza:
Ha valami draga valodi (!) full merinoi gyapju lenne, megertenem, de amit mar eleve keverekkent hirdetnek, azokat lehet nyuhodtan mosogepbe dobni, birni is fogjak a mosast.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!