Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Több mint 40.000 Ft-al keveseb...

Több mint 40.000 Ft-al kevesebbet fizettem. Hogyan?

Figyelt kérdés
Kineztem egy márkás Amelia Parker órát. Ami több mint 50.000 Ftról le volt árazva 10.000 Ftra. Meg is kaptam annyiért. Eredetinek tűnik... De itt van a díszdobozán, hogy 135 euró. Most az árak kamuk vagy kifogtam egy rohadt jó akciót?
2021. máj. 28. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan rakeresve egy ilyen noname gagyisagnak tunik, par eve jelenhetett meg a "marka", hasrautesszeruen bearaztak 135 euros-os arkategoriaba, csak halalnak sem kellett, most kisoprik a keszletet, szerintem meg ezen az aron is profitalnak belole.
2021. máj. 28. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tízezret sem ér. Különben az összeset ötödáron szórják az emagon:

[link]

2021. máj. 28. 17:27
 3/6 Noren1989 ***** válasza:
88%
Szimplàn semmi ízlésed a minőségi karóràkhoz.
2021. máj. 28. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
imaaadom ezeket a nagy akciokat, ahol valojaban olyan arrol araznak le, ami sosem volt realis. amikor valamit otod meg tizedaron adnak, az MINDIG gyanus termektol fuggetlenul. igazan jo, minisegi termekeket nem kell ennyivel learazni, mert viszik teljes aron is.
2021. máj. 28. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

Waa, mit csinalnak ezek? Egy mechanikus szerkezethez tervezett hazba berakatnak a kinaiakkal egy kvarc oramuvet, de marad egy csomo hely meg az ablak hatul elveszti a funkciojat. Mindegy, rakjunk belul egy rajzot egy teknosrol! xD xD

[link]

2021. máj. 28. 18:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes, ahogy odarakjak a "London"-t az orara, pedig egy litvan ceg all mogottuk es meg ket masik "vilagmarka" mogott: [link]
2021. máj. 28. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!