Csajok, ti milyen cipőket hordtok nyáron egyberuhákhoz?
Én 173 vagyok és magasnak számítok az ismerősei körömben. Párom is velem egymagas.
Én is kizárólag lapos talpút hordok ruhához tornacipőt, balerinát, szandált, papucsot.
Telitalpút-ha esti sétához veszem fel és kiöltözöm, esetleg ücsörgős házibuliba megyek
Sportszandál-medencés házibuli, napközbeni séta városban, kiépített erdőben (túrázni azért nem mennék szoknyában)
Strandpapucs-ha strandra megyek, strandról jövök
Lapos balerina-egy ilyenem van, az is sportos, inkább tavasszal és ősszel hordom. Nyáron csak akkor, ha a telitalpútól megfájdult vagy felhólyagosodott a lábam.
Szerintem a 175 centi ma Magyarországon magasnak számít egy nőnél. Én sajnos 180 centire nőttem... :( (
Életemben egyszer vettem fel magassarkút randira, de láthatólag így is zavarta a barátomat a dolog, úgyhogy letettem róla...
(12-ik válaszoló vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!