“smuci_sneakers” néven van fent Instagrammon, elég olcsón adja őket ahhoz képes hogy milyen cipők. Valaki aki ért hozza megnézné nekem mert nem akarok fake cipőt venni. Egy tripple white jordanrol lenne szó
1, Meg sem néztem az oldalt, szinte biztos vagyok benne hogy hamisítványokat árul. Csak biztos "repi" vagy "replika"-nak hívja, így nem olyan feltűnő.
2, Instagramon keresztül SOHA ne vegyél SEMMIT. Az, hogy ráírsz valakire, hogy ez kell, kifizeted, az semmi. Nem egy hivatalos bolt. Gondolom a 90%-uk teljesen illegálisan működik. Nincs egy evidencia a rendelésről. Nincs egy visszaigazolás, vagy rendelésszám. Nincs számla. 0 elérhetőség. Az Instagram nem egy Webshop. Nincs gyakorlatilag semmi, csak egy Insta üzenet. Kb annyit ér, mintha rámírnál hogy kell neked valami. Mondanám hogy utalj 10 ezret és küldöm. Megbíznál bennem? :). Nem. Nalátod. Instán található ilyen oldalakban sem kell.
Meg sem kell néznem, hgoy tudjam, biztos hogy nem eredetik. Ha eredeti márkás cipőt akarsz, menj be egy cipőboltba és ott vedd meg, ne valami insta sufni üzletből. Drága lesz, de legalább van rá garancia.
2021. máj. 28. 02:04
6/8 anonim válasza:
Utolsó oldal amit küldtél,ha eredeti is,olyan vámot ráknak a szállításra gatyád rámegy.
2021. máj. 28. 06:53
7/8 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ne haragudj de a lehető legrosszabb helyre írtad ki a kérdésed, mivel akik gyk-n válaszolgatnak ilyen témában fingjuk nincs az egész sneaker témáról. A smuci_snekers 100%-ban eredeti cipőket árul, jelen vannak sneaker adok-veszek csoportokban is facebookon és rengetegen tudják, hogy megbízható srácok. Én is rendeltem tőlük többször is és nem hiszitek el, de megkaptam az eredeti cipőmet utánvétellel. Külföldi outletekből szerik be a termékeket jóval olcsóbban, így vannak viszonylag korrekt áraik. És tényleg ilyen témájú kérdéseket semmiképp se gyakorira írj ki, hanem kérdezz meg egy hozzá értőt vagy olyat, akinek van tapasztalata, mert borzasztóan sok itt a buta ember...
2021. júl. 23. 06:12
8/8 anonim válasza:
A stockx is eredeti és kb az egyetlen oldal, ami valamennyire megszabja az összes cipő árát. A vám az viszont tényleg nagyon magas úgyhogy vigyázni kell vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!